Mit mond egy magyar LoL-os, aki megvette az összes elérhető skint

Mindenkinek más a célja a LoL-ban, egy magyar idéző a skingyűjtés mellett tette le voksát.

A Riot Games mindent megtesz azért, hogy a kozmetikai eszközökkel folyamatosan vásárlásra buzdítsa a játékosokat. A skinek, chromák és battle passek világában nem kell csodálkozni azon, hogy ha pár ezer RP rejtélyes módon eltűnik a számláról. Valószínű legtöbbetek már költött valódi pénzt a kliensen belül, de van egy magyar játékos, aki az összes elérhető hőskinézetet begyűjtötte magának. Ismerjétek meg Remílólt, aki egy igazán elit klubba tartozik nemcsak Magyarországon, hanem az egész világon!

Mikor és miért kezdtél el LoL-ozni?

"Életemben először Robág mutatta meg a játékot, de se az idő, se az állapot nem volt alkalmas komolyabb játékra, így pár mid run down után átvette és lejátszotta a meccset. Később valahol S2 derekán még WoW-val játszottam rengeteget és folyamatosan a LoL-ozó guildtársakra kellett várni raid előtt, alatt és közben. Emiatt először kifejezetten nem szerettem, de később beadtam a derekamat és csatlakoztam hozzájuk."

Mi motivált arra, hogy megvásárold az összes elérhető LoL skint?

"Ez nyilván az elején egyáltalán nem volt célom, csak a kedvenc hőseimhez vettem 1-1 skint vagy éppen egy olyat ami megtetszett, de nem is tudtam vele játszani. Mindig is vonzottak a játékbeli kinézetek (CS:GO-ban is elég komoly raktáram volt ameddig még játszottam vele), így várható volt, hogy gyűjtés lesz belőle."

Vettél plusz tartalmakat is, vagy csak skineket?

"Korábban is és most is minden mást fel lehet oldani a játékban megszerzett pontokért, így nem volt rá szükségem hogy másra költsek. A régi rúnarendszerben megvásároltam az összes elérhető követ és mellé a 20 oldalt. Akkor ez nagy szó volt, mert meccsek előtt nem lehetett állítgatni és 1-1 specifikus rúna oldal sokszor dönthetett low lvl 1v1-ben."

Volt olyan pont, amikor megbántad, hogy ennyit költöttél a játékra?

"Nem. Nyilván ha most elém rakná valaki azt a pénzt és választhatnék, hogy az accountom vagy a pénz, akkor elgondolkoznék, de szerencsés helyzetben vagyok és nem a hó végi kenyérre valót bohóckodom el LoL-on, így nem hiányzik az az összeg."

Melyik kinézet a kedvenced és miért ezt választottad?

"A játék kezdetén Full Metal Jayce volt az abszolút kedvenc skinem mert úgy gondoltam, hogy az a kinézet tényleg hozzáad valami a hőshöz. Menő volt, csillogott és pácélt kapott a gyári kinézetéhez képest. Később megismerkedtem (vagy kijött?) Thresh aki azóta is a lámpásába őrzi a lelkem, mint egy őszinte rajongónak. Hozzá az első skin brutál jól ellett találva és szerintem azóta is az egyik legjobb témához illő kinézet."

Tényleg skin = skill?

"Természetesen. Ezt mindenki tudja, és aki máshogyan gondolja az téved. *Kappa*"

Remilóllal pár napja készítettük az interjút, azóta kiderült, hogy a népszerű streamer, Kiss "AK" Ádám is boldog tulajdonosa az összes elérhető kinézetnek!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Neked hány skined van?

  • 45 %
  • 29 %
  • 18 %
  • 3 %
  • 2 %
  • 3 %
Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.