Hirdetés

Adománygyűjtés az Újpest Honvéd FIFA20 1v1 rangadóval

A FIFA20 NBI Challenge harmadik felvonásában az Újpest nagy győztese, Banai Dávid mérkőzik meg a Honvédos Nagy Gergővel.

Hirdetés

Robog tovább az online kezdeményezés, melyben NBI-es csapatok egy-egy képviselője küzd meg egymással FIFA20-ban. Eddig két összecsapást rendeztek, és most az elsőt megnyerő Banai Dávid, az Újpest színeiben visszatér, hogy újfent sikerre vezesse csapatát. Ellenfele a Honvédból Nagy Gergő lesz.

A koronavírus miatt sajnos a sportélet nagyjából teljesen leállt a világban, és ez alól hazánk sem kivétel. Ezzel a mérkőzéssel azonban nem csak a szórakoztatás a cél, és a #maradjotthon kezdeményezés megerősítése, hanem a hazai állapotok segítése is. Ez azt jelenti, hogy Twitchen keresztül az esport3tv-n az élő adás alatt lehet majd támogatni az Országos Mentőszolgálat munkáját.

Néhány szót a mérkőzésről

Dávid korábbi meccsével ellentétben, ezúttal nem a Juventus csapatát választotta, hanem a múlt heti e-dzőmeccsen Csongvai Áron által vezetett Paris Saint Germaint. A Budapest Honvéd már a Kisvárda elleni meccs előtt jelezte, szívesen csatlakozna a folytatásban a negyedik kerületi kezdeményezéshez, sőt már akkor valószínűsíthető volt, hogy Nagy Gergő lesz a piros-feketék játékosa. Ez mostanra már biztossá vált, és ő a Dortmundi alakulat mellett tette le a voksát.

Szombaton 14 órától tehát a két játékos összecsap, a tét egy hatalmas pizza, és kiderül milyen eredménnyel folytatja az Újpest a jelenlegi 1-1-es mérlegüket tekintve.

ITT LEHET NÉZNI A MÉRKŐZÉST

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • Adispublic 5 hónapja
  Nagyon szép kezdeményezés.
  0 0 Válasz
 • taizunhun 5 hónapja
  Lehetne mégtöbb ilyen!
  0 0 Válasz
 • kakaobab 5 hónapja
  s
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés