Hirdetés

Durvulnak a TFT szinergiák és Xerath érkezik a következő frissítésben

Az új szettet egyelőre szereti a közösség és most újabb tartalmakat kapunk hozzá.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben a közösség ismét rávetette magát a TFT-re és az információk alapján most többen játszanak az új szettel, mint az első kettővel. Ez persze lehet hatása annak, hogy sokaknak otthon kell maradni, de az teljesen tuti, hogy az új kollekció jól sikerült. Ugyan az elején érezhető volt, hogy a legdrágább egységek finoman szólva is túl erősek lettek, de mióta gyakorlatilag mindegyik megkapta a maga nerfjét, azóta átalakulni látszik a meta és a hangsúly inkább az olcsóbb egységekre került. Egy héttel ezelőtt egy ranked meccsen legalább 3-4 Rebel játékost lehetett látni, de most sokkal diverzebb a felhozatal. Még nem tudjuk, hogy hova forrhat ki ez az egész, az tuti, hogy a fejlesztők nem állnak le, jönnek a durva szinergiák és egy új jövevényt is üdvözölhetünk.

Érkezik Xearth

Az információk alapján a 10.8-as patch lesz az, amiben megjelenik Xerath.  Azt tudjuk, hogy 5 aranyba kerül majd és Dark Star Sorcerer lesz. A képesség pedig, amit a mana összegyűjtés után elsüt, nagyban hasonlít a LoL ultijára. Ezzel kapcsolatban a következőket árulták el a fejlesztők:

"Xerath átalakul és pár másodpercen keresztül meteorokat idéz majd, amivel random ellenfeleket céloz a tábla teljes hosszában. Amíg ez tart, addig az automatikus támadásait nem használja majd. A meteorok a becsapódáskor sebeznek majd, ha pedig az eltalált egység meghal, akkor a mellette lévő egységek a további képességektől extra sebzést szenvednek el, illetve 1,5 másodpercre stun alá kerülnek."

Egyelőre a Dark Star kompozíció inkább Shacot helyezi előtérbe, a Sorcerer csapat pedig inkább a Star Guardian egységekre épít. Tehát egyből nem lehet megmondani, hogy Xerath hogyan simul majd ezek közé, az is bőven benne van, hogy új lehetőségeket teremt, főleg ha azt nézzük, hogy bedurvulnak a szinergiák.

9 és 6 egységes szinergiák, illetve Sorcerer buff

A Rebel, a Blademaster és a Dark Star legmagasabb szinergiaszintjéhez eddig 6 egység kellett. De a Dark Star egységeken kívül 7 figura van az említett szinergiákból, illetve mindhármat össze lehet rakni spatulából is. A következő változásokban jön majd a 9-es bónusz, ami vélhetően iszonyatosan durvának ígérkezik, viszont borzasztóan nehéz lesz összerakni. Hiszen az összes egység kell majd, illetve két spatulás tárgy is. A helyzet majdnem ugyanez a Protector és az Infiltrator egységeknél is, viszont itt a hatos bónusz kerül elő. 

Ezen kívül a Sorcere trait is buffot kap, ami valljuk be szükséges is, hiszen a mostani kompozíciókhoz nagyon specifikus tárgyak kellenek, hogy működjön, és még akkor sem biztos a győzelem. A buff pedig a következő: a 4-es és a 6-os bónusz kap +5%-ot, tehát az új értékek: +45%/+85% Spell Power erősítés. Sőt ezen kívül jön a nyolcas bónusz, ami plusz 150%-ot jelent. Ide ugyan nincs spatula, de Xerath érkezésével kirakható lesz a komp, egyelőre bele se merünk gondolni, hogy mit csinál majd.

Nerfelik a győzelmi sorozatokat

Ha sikerül elkapni a fonalat és beesik pár győzelem egymás után, akkor gyorsan azon kapjuk magunkat, hogy nagyon megszaladt a kassza. Ez annyit jelent, hogy most a Win Streak és a Loss Streak között vajmi kevés különbség van, ha a plusz aranyat nézzük. Viszont a győzelmek után jár az extra arany, ami hosszú távon belerondít ebbe. Ezért most jön egy kis balansz és többet kell győzni a nagyobb jutalomért. 2-3 győzelemnél +1, 3-4 győzelemnél +2 és 5 győzelem után jön csak a +3 arany. A Loss Streak nem változik, legalábbis egyelőre. 

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?