Hirdetés

Perkz vs Humanoid, G2 vs MAD Lions: kezdődik a LEC rájátszása

Kelet-Közép-Európa büszkeségei feszülnek egymásnak.

Hirdetés

Nem kell tovább várni, ugyanis április 3-án, 18:00-kor elrajtol a LEC 2020-as tavaszi szezonjának rájátszása. A lebonyolítási rendszer megváltozott, de az izgalmak így is garantáltak. Az első meccsnap Perkz és Humanoid találkozik a középső ösvényen, vagyis a G2 Esports és a MAD Lions indítja útjára a playoffot

G2 Esports vs MAD Lions

Az alapszakaszban is ez a páros kezdte meg a nyitótáncot, ekkor azonban még nem volt valós esélye a győzelem megkaparintására az Oroszlánoknak. Caps őrületesen nagyot játszott Sennával, de Perkz is rendesen bekezdett régi-új szerepében. A második találkozásuk borította a papírformát, mivel a MAD Lions viszonylag könnyedén lerombolta a tabella éllovasának Nexusát. Carzzy és Kaiser emelkedett ki a tömegből, az alsó ösvényes páros összerakott egy 6-2-27-es statisztikát Kalistával és Tarickal.

Bo5-ös szériában utoljára a G2 Esports a világbajnokság döntőjében kapott ki, ami az egyetlen ilyen vereségük volt az egész 2019-es esztendőben. Az egész alapszakasz során dominálták a ligát, kisebb megingások voltak csak a játékukban. Valószínűleg Wunder nem Bard és Janna toppal szeretne majd nagyot alkotni, ha komolyan veszik nem igazán kell attól tartania a rajongóknak, hogy elvéreznek Jankosék. A lengyel dzsungelesre külön érdemes figyelni, mivel a Spring Splitben ő kaparintotta meg az MVP címet. Második helyen Perkz végzett, Carzyy a negyedik hellyel kellett, hogy beérje.

Egy wint esetleg elhozhat a MAD Lions, de ha komolyan veszi az összecsapást, és miért ne tenné ezt, akkor a G2-nak nem kéne megizzadnia Humanoidék ellen. A magyar nyelvű közvetítést ezen a linken találod. Gyűjtsd az E1 pontokat és váltsd be értékes ajándékokra az E1 piacon!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted ki nyeri az összecsapást?

  • 81 %
  • 19 %
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?