Koronavírusos a Cloud9 egyik alapítója, JackeyLove-ot leigazolta az LPL 4. helyezettje

Koronavírusos a Cloud9 egyik alapítója, JackeyLove-ot leigazolta az LPL 4. helyezettje

A pozitív teszteredményt csütörtökön jelentette be az e-sportoló.

2012 végén a Quantic Gaming League of Legends csapata már megvillogtatta oroszlánkarmait, de a rövid életű szervezet nem sokáig maradt fenn ezen a néven. A játékosok a Team NomNom kötelékében folytatták karrierjüket, majd megalapították a Cloud9-t, az LCS egyik legmeghatározóbb csapatát. Ennek az első ötösnek volt tagja Daerek "LemonNation" Hart is, aki csütörtökön hozta nyilvánosságra, hogy minden kétséget kizáróan megfertőződött koronavírussal.

LemonNation az első igazán nagy név, aki az e-sportolók közül bejelentette a rossz hírt. A már visszavonult idéző 2018 márciusában hagyott fel a profiskodással, majd egykori Cloud9-os társával, Hai "Hai" Du Lammel megalapította a Radiance e-sport szervezetet, ahol menedzseri pozíciót tölt be jelenleg. Az LCS ikonja jelenleg önkéntes karanténba vonult, kórházi beutalóra egyelőre nem volt szüksége. 

 

Eközben a koreai bajnokságban Ruler elérte az 1000 killes mérföldkövet. Ehhez 338 mérkőzésre volt szüksége, amiken legtöbbször Ezreallel (69), Varusszal (47) és Ashe-sel (46) játszott. 4,33-as KDA-val a világ egyik legjobb ADC-jének tartják a mai napig. A történelmi tettet beárnyékolja, hogy a Gen.G 1-2-re alulmaradt a T1 ellen, ezzel Fakerék felzárkóztak az LCK listavezetője mellé.

Végül egy rövidhír Kínából. A 2018-as világbajnok, az Invictus Gaming lövésze, JackeyLove megtalálta új klubját. A 19 éves srác a TOP Esportsban folytatja karrierjét, ahol olyan társakra támaszkodhat, mint Karsa és Knight. A TES jelenleg az LPL 4. helyét foglalja el, de kiváló formában játszanak már hetek óta, ezért nem lenne meglepő, ha a végelszámolásnál még feljebb találnák magukat.

Kövess Minket!



Neked ki volt a kedvenced a C9 első ötöséből?

  • 13 %
  • 7 %
  • 20 %
  • 53 %
  • 7 %