Ez a rajongói rework még a League of Legends világába is beillene!

Egy újabb League of Legends karakter kapott reworköt, azonban most egy rajongó által!

A League of Legends több mint egy évtizede során már számtalanszor megbizonyosodhattunk arról, hogy a játékosok körében rengeteg tehetséges művész bújik meg. Gondoljunk csak a megannyi fanart-ra vagy az inkább játékspecifikus rajongói kinézetekre, VGU-kra. A mai napon is egy ilyen kreatív tartalommal készültünk nektek, amiben a Liga egyik rajongója, Anthony Sun egy teljesen új Vladimirt alkotott meg nekünk.Kezdjük akkor az „új” Vladimir kinézetével és onnan haladjunk a képességei felé. Anthony úgy alkotta meg a karmazsin kaszás külalakját, hogy az egy sokkal sötétebb, ősibb hangulatot sugározzon magából. Ezenkívül természetesen nem hagyhatta el a karakter fő jellemvonását, a vámpíri mivoltát, amelyet megtoldott egy misztikus pillangó aurával. A rajongó arra is figyelt, hogy az arisztokratikusság is megjelenjen (kupa a kezében, amelyet aktívan használ képességeinek idézése alatt) Vladimir külsőjén.

A képességek

Passzív – Crimson Harvest

A rework alkotója úgy gondolta, hogy Vladimir többet profitálna abból, ha a jól megszokott paktum helyett passzív képesség gyanánt egy felhalmozható jelzővel látja el a karaktert. Miután valamelyik ellenfele varázssebzést szenved el, méghozzá Vladimir által, a karakter egy jelzőt tesz az adott személyre. Ezek a jelzők halmozhatók, és extra sebzést okoznak minden egyes újbóli támadás során. Miután Vladimir elérte a hatos szintet – tehát megszerezte a végső képességét – és megöli az általa megjelölt hőst ultija a jelzőnek köszönhetően erősödik.

Q – Crimson Swarm

Vladimir kupájából megidéz egy raj Crimson Harvester-t, amelyek ellenfelére támadnak. Abban az esetben, hogy ha az ellenfélen még nincsen jelző, a képesség megjelöli, azonban, ha Vladimir már korábban rakott jelzőt a karakterre (és még rajta is van) a képesség elnyomását követően Vladimir valamennyit gyógyul, illetve a Harvesterek plusz sebzést okoznak az áldozatnak.

W - Swarform

Vladimir egy rajnyi Harvester-ré változik, amelynek köszönhetően sebezhetetlenné válik, azonban a körülötte lévő ellenséges egységeket megsebzi (ebben az esetben is érvényben van az, hogy arra az ellenségére, akin van jelző sokkal többet sebez).

E – Harvest Ritual

Vladimir X ideig kör alakban megjelöl egy területet. Ezzel lelassítva és megjelölve azokat az ellenséges egységeket, amelyek a körön belül tartózkodnak, vagy a körbe belépnek.

R - Darking Metamorphosis

Vladimir megissza a kupájában található italt, majd ezt követően átalakul. Ezzel az átalakulással megnövekszik a gyógyulása illetve egy bizonyos ideig az összes körülötte lévő ellenfelet megjelöli, majd megsebzi. Az ominózus szárny is megjelenik már ennél a képességnél, ugyanis ez az, amivel a magasba emelkedik átváltozása során Vladimir, ezzel elnyerve végső formáját.

Mindent összevetve egy igazán kiemelkedő rajongói reworköt alkotott meg Anthony. A színek és a hangulat harmóniában állnak egymással, illetve Vladimir eddig megismert karakteréhez is passzolnak, azonban egy újabb, magasabb szintre emelik őt. Sokkal félelmetesebbnek hat, mint ahogyan eddig, a játékban láttuk és valljuk be, ez nagyon jól áll neki! Ti mit gondoltok a reworkről? Nektek bejönne, hogyha Vladimir ilyesmi kinézettel és képességekkel kerülne a játékba?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!