Hirdetés

Gólzápor esett, mégis egyetlen találat döntött az Újpest vs Honvéd 1v1 rangadón

Banai Dávid az Újpestből és Nagy Gergő a Honvédból elképesztően szoros csatát vívott a hétvégi FIFA20 NBI Challenge összecsapásán.

Hirdetés

Immáron harmadik alkalommal feszülhetett egymásnak két FIFA játékos az NBI Challenge berkein belül, és az Újpest harmadjára bizonyíthatta rátermettségét. Eddig egyszer sikerült nyerniük, a Kisvárda ellen, Rekál, a népszerű Youtube videós azonban még nagy falatnak bizonyult.

Most a Honvéd vállalta nagy örömmel a kihívást, a párosítás pedig nem volt más, mint Banai Dávid és Nagy Gergő. A lilákat képviselő Dávid már másodszor kapott lehetőséget, és miután az első fordulóban bizonyított, most is nagy elánnal futott ki a PSG-vel a virtuális gyepre. Ellenfele Gergő, a Honvéd középpályása, kedvenc csapatát, a Dortmundot választotta.

Az első mérkőzés nagy lehetőségeket hozott mindkét kapu előtt, bár túlnyomó többségében Dávid kontroll alatt tartotta az eseményeket. Mindenhonnan próbálkozott, de nem bírt előnyhöz jutni, míg nem a 92. percben egy 20 méterről leadott bombája végre beakadt. A visszavágón aztán a 36. percben kinyílt a gólzsák. Ugyan a vezetést Gergő szerezte meg, de a második félidőben fordított Dávid két pazar találattal, előbb Hummels öngólja segített neki, aztán Neymarral szólózott be 30 méteren keresztül egészen az ötösig. Erre válaszul, szinte a középkezdés után Sanchoval egyenlített a Honvéd futballistája. Jött az újabb csavar, mivel a rendkívül jól védő Bürki hibázott egyet, alászaladt egy ártatlan beadásnak, és a továbbpattanó labdát Di Mariával értékesítette Dávid. Ez az öröm megint nem tarthatott sokáig, Gergő azon nyomban egyenlíteni tudott, most Brandtel fejezte be az akcióját. Az utolsó gólváltásra a hajrában került sor, a 79. percben előbb Mbappé talált be, majd a 88. percben egy elképesztően pimasz sarkazós gólpassz után sikerült kiharcolnia a döntetlent Gergőnek, de mint kiderült összesítésben ez nem volt elegendő, így 5:4-re újfent az Újpest kapusa, Dávid diadalmaskodott.

Ezt a mérkőzést egy hamar nem felejti el az, aki látta. Ha esetleg lemaradtál volna róla, akkor most megnézheted:

A mérkőzés után egy rövid beszélgetés is volt a felek között, megtudtunk egy két információt a FIFA-s szokásaikról, és az is kiderült miként tartják karban magukat koronavírus idején:

Nézd meg esport3tv Újpest & Honvéd: Banai Dávis és Nagy Gergő interjú című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Nektek hogy tetszett?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Jó ötletnek tartod az NBI csapatok FIFA1v1 meccsét?

  • 0 %
  • 100 %
  • 0 %
Hirdetés
2 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?