A K&H MNEB legjobbjairól szólt a jótékonysági kupa

Magyarország legjobb LoL-osai mérkőztek meg az egynapos versenyen.

Az elmúlt hétvégén megrendezésre került egy jótékonysági kupasorozat, ahol PUBG-ben, R6S-ben és LoL-ban mérhették össze tudásukat Magyarország legjobbjai. Utóbbiban a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság csapatai is szép számmal részt vettek, végül nem az éllovas Wonder Stag emelhette magasba a virtuális trófeát, hanem a legnagyobb kihívója, a Team Plague!

Paresz, Meight és Blackii is felsorakozott a Nexusnál, ahogy még jó pár másik játékos, akikkel minden héten találkozhattok a K&H MNEB-en. Az elődöntőkbe végül wAZIERék, azaz a KEKW POG, az Illés Akadémia Spirit, a Wonder Stag Esports és a Team Plague jutott be. A Bo1-es összecsapások után kialakult a várva várt döntő, amit a K&H MNEB két legerősebb csapata, a WSE és a Plague vívott meg.

Bár jól kezdte az összecsapást a mihaibaros vezette tavalyi bajnok, Matebuffék nem törtek meg, hanem könnyedén kiegyenlítettek. Az utolsó felvonásra azonban elfogyott a Szarvasok ereje, nem úgy sk1nzoréké, akik mindössze egyetlen gyilkosságot engedtek át ellenfelüknek. Teljesen megérdemelten nyerte meg a fődíjat a Team Plague és lélekben már készülhetnek a szerdai összecsapásra, amikor ismét bizonyíthatnak legnagyobb riválisuk ellen.

A K&H MNEB keddi LoL mérkőzéseit itt követheted élőben, a szerdai meccsekért ide látogass el!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a K&H MNEB-en is lesz esélye a TP-nek a WSE ellen?

  • 15 %
  • 8 %
  • 77 %