Jótékonysági stream: Dybala és Bale is megmérkőzött egymással

Jótékonysági stream: Dybala és Bale is megmérkőzött egymással

Rengeteg pénzt gyűjtöttek a sztárok jótékonysági FIFA20 meccseivel.

Sajnos szembe kell nézni a tényekkel, hogy a futball élet megállt a járvány miatt, szerencsére viszont a virtuális világban minden eddiginél összetartóbb a közösség. Most a szuper vasárnap azt jelentette, hogy labdarúgó sztárokat hívtak meg Castrohoz, és derbiket játszottak egymás ellen. Ezzel egy nagyon nemes célt támogattak, ugyanis adománygyűjtést szerveztek, és a befolyó összeget a koronavírus elleni harcra, a UNICEF-nek ajánlották fel.

Olyan futballisták tették tiszteletüket az adásban, mint például Gareth Bale (Real Madrid), Paulo Dybala (Juventus), Dan James (Manchester United), Mason Mount (Chelsea), Jordan Pickford (Everton), Luke Shaw (Manchester United). A párosítások így néztek ki:

Minden futballszurkoló szívesen figyeli a sztárokat, hogy mire is képesek a játékban. Persze ők azért nem vérprofik virtuális szinten, de vannak, akik egész ügyesen játszanak. Mindenesetre a legnagyobb nevek csatája kis érdekességet rejtett magába, mivel a walesi a Manchester Cityt választotta, míg az argentin támadó a Real Madriddal vágott neki a meccsnek. Itt a teljes felvételt megtekinthetitek:


Ha elindítod a felvételt rögtön a Bale vs Dybala meccs kezdődik

"Ebben a nehéz időszakban szeretnék én is adni, és bármilyen módon megpróbálok segíteni. A korona elleni küzdelem egy nagyszerű kezdeményezés, amely remélhetőleg elősegíti a vírus elleni küzdelmet, és ugyanakkor olyanokat is szórakoztat, akik nem tudják elhagyni otthonaikat. Ha mindannyian megtesszük a saját részünket, le tudjuk együtt győzni." - mondta Bale.

A nagyjából hat és fél órás stream alatt több, mint 18 ezer fontot sikerült összegyűjteni, ami átszámolva meghaladja a 7 és fél millió forintot. Az utolsó mérkőzést egyébként Dyabala nyerte, miután Bale szerezte meg a második félidőben a vezetést, de képes volt megfordítani az állást 3:1-re.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Bale vagy Dybala?

  • 36 %
  • 21 %
  • 43 %