Hiába nerfelték, még mindig uralja a középső ösvényt

Valószínű újabb nerfre lesz szükség, ha ez így folytatódik.

Különös helyzetben találta magát Talon a 10.7-es patch élesedése után, mivel úgy sikerült felkapaszkodnia a legjobb midesek közé, hogy a Riot célja a gyengítés volt. A Rake (W) alapsebzéséből faragtak a fejlesztők, de az AD arányt megemelték a képességen, hogy a mérkőzés későbbi szakaszában azért legyen elég damage a W-ben.

Hiába azonban a szándék, ha az eredmények teljesen más irányt vettek. A mobilis orgyilkos jelenleg a meta egyik legstabilabb pontja, ezért nem kell meglepődni azon, hogy akár a kompetitív közegbe is beszivároghat ismét a hős.

Nem véletlen, hogy a Riot tervezőasztalára helyezték a champet, mivel a 10.5 után hirtelen megugrott a győzelmi aránya. A nerfkalapács lesújtott, de a minimális visszaesés ellenére még mindig 5% körüli a népszerűségi mutatója Talonnak.

Ami egy óriási fegyvertény, hogy nem igazán tiltják a játékosok, hiába lehet solo carryzni vele a mérkőzéseket. A Lethality tárgyak és a Mobility cipő együtt tökéletesen kombózik, pillanatok alatt lehet megérkezni az oldalsó ösvényekre. Rúnákból az Electrocute viszi a prímet, nincs is értelme másra cserélni, mivel hirtelen kell kitolni minél nagyobb sebzést a hősből. 

Hiába esik vissza a mérkőzés előrehaladtával Talon, a 25. percig nem igazán van ellenfele a Szurdokban. Veigar és Pyke ellen óvatosan kell játszani, de egy kis gyakorlással ezen matchupok megoldása sem leküzdhetetlen feladat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál Talonozni?

  • 4 %
  • 6 %
  • 26 %
  • 65 %