Középkezdésből brutális gól: varázslat vagy ostoba hiba?!

Középkezdésből brutális gól: varázslat vagy ostoba hiba?!

A sípszó utáni első passzt követően a brazil ásszal élete egyik legnagyobb találatát hozta össze egy játékos.

A FIFA20-ban szinte minden megtörténhet. Az ember látott kapufáról visszapattanó labdát ellenfélhez gurulni lehetetlen helyzetben, a Kick-off glitch szelleme még mindig kísért, játékosok testén áthaladó lövésekből lesz gól, szimpla szögletnél fejelve az ellenfélnek ad büntetőt a játék és a sort pedig alighanem mindenki hosszasan tudná folytatni.

Sajnos tényleg sok-sok ellentmondás van a legújabb részben, és bár a valódi labdarúgásban is előfordulnak szemeket kikerekítő jelenetek, jóval ritkábbak, és inkább hibákról, tévedésekről vagy elképesztő mozdulatokról van szó, mintsem a természetfeletti erő beavatkozásáról.

A FIFA20-ban viszont nem ismeretlen a káosz, például, amikor szétlövöd az ellenfél kapuját, persze gólig nem jutsz, majd az ellenfél tévedésből átjön a te térfeledre, botladozva végigpasszolgatja a labdát, majd a csatárával egy semmitmondó lövés végén találatot ünnepel. Úgy megy át rajtad, mint Tsubasa kapitány, védőid esnek-kelnek, de az istennek sem lehet elszedni tőle a labdát, és nem azért mert Messi leszármazottja lenne az ellenfél. Az igazság az, hogy a negatívumok és a bugok posványába nagyon hamar elsüllyedhet az ember, és nem is a játék vég nélküli szapulása lenne a cél, de ezek mellett egyszerűen nem lehet elmenni szó nélkül. Most egy újabb eset került fel a netre, ahol egy nagyon különleges gólt osztott meg a nagyvilággal egy játékos, bár akár a játék érthetetlenségéről is szólhat a felvétel.

Ismerős a gólzáporos, adok-kapok meccs? Nagynehezen, ha sikerül kiharcolni a vezetést, akkor az utolsó percekben az ember amolyan elektromos hódként lerágná az összes körmét, mert olyankor a FIFA istenei árgus szemekkel figyelik az eseményeket és szeretnek közbeavatkozni. Ezen az összecsapáson is ez történt, a 91. percben az úriemberrel szemben álló játékosnak ugyanis sikerült kiegyenlítenie, így 3:3-ra módosult az állás. Ronaldinhoval aztán a középkezdésből varázsolt egyet.

Guy shushed me in the 92nd min then this happened... from r/FIFA

A kommentek teljesen megoszlanak, mivel a közösség egyik fele csak ámul és bámul, míg a másik oldal szimplán a játékot ekézi egy ilyen jelenet miatt. Tény, hogy ez nem minden évben forduló elő az emberrel, bár a régebbi epizódokban elképesztően sok nagyon gólt lehetett lőni távolról - gondolok itt a FIFA14-15 korszakra, sőt a kétezres évek elején is volt pár rész, amiben nem okozott gondot a nagy távolság. Egyébként a gólszerző megosztotta milyen gombokat használva lőtte be élete egyik legjobb gólját: RB plusz X. A hogyan kérdésre pedig csak ennyivel felelt: azért sikerült, mert a játék szkriptelt, de ez, mint tudjuk nem létezik a játékban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Skill vagy bug?

  • 23 %
  • 67 %
  • 10 %