Jack Grealish nagyon belehúzott a FUT-ba, csak az eredmények nem a legjobbak

Jack Grealish nagyon belehúzott a FUT-ba, csak az eredmények nem a legjobbak

Ki nem találná az ember mi történt, egy újabb labdarúgó Ultimate Team csapatáról készül felvétel.

Jack Grealish, az Aston Villa kapitánya szintén előkapta a konzolát, és amíg szünetel a labdarúgóbajnokság a koronavírus miatt, addig megépített egy elég pofás kis csapatot. Egy Reddit felhasználó, Molerat_king futott bele a hétvégi FUT Champions Weekend League, és amellett, hogy 4:2-re megverte, kapott is az alkalmon és felrakta az együttesét a netre. Grealishnek a teljesítménye még a járvány előtti hónapokban nem sikerült rosszra, az angol támadó középpályás 26 mérkőzésen 7 gólig és 6 gólpasszig jutott. Az Aston Villa viszont ezt már nem mondhatja el magáról, jelenleg ugyanis a Premier League 19. helyén tanyáznak. Ez a virtuális világban is kísérti egy kicsit, most például egy vereségét osztották meg, no meg persze a keretéről is lerántották a leplet.

A 24 éves játékosnak a kapujában a 94-es értékű Ikon, Lev Yashin kapott helyet. Előtt a Paolo Malidni, Team of the Year Virgil van Dijk, a szintén TOTY Trent Alexander-Arnold, valamint Roberto Carlos alkotja a védőfalat. Ez pedig azt jelenti, hogy már a hátsó alakzat is elég veszélyes a kapura, és jól lehet velük építkezni. Középpályán aztán megjelenik a világ és Európa-bajnok Zinedine Zidane, illetve két újabb TOTY lap is, mivel Sadio Mané és Leo Messit sem hagyta ki. Grealish 99-es kártyája pedig ott virít középen, így el sem lehetne téveszteni kinek a csapatáról van szó. Nincs meglepetés a csatársorban sem, a brazil duóval igyekszik a meccseken bevenni az ellenfél kapuját. Feltűnik elől a 95-ös Pelé és a 94-es Ronaldo Nazario. Bár velük nem lenne gond a védelmek áttörése és a kapus becsapása, a legutóbbi meccsen mégsem ment minden a legnagyobb rendben.

Az angol egyébként nem most fektetett csak bele időt és energiát, hiszen már decemberben is volt FUT csapata. Azóta azért végrehajtott némi fejlesztést. Jobb szélen a védőknél Javier Zanetti szerepelt tavaly év végén, középen Patrick Vieira, és elől Neymar (93) speciális lapja lövöldözgetett kapura. Emellett Messi Bajnokok Ligája kártyáját a Team of the Year verziójára cserélte. Nem sajnálja a coint erre az együttesre, de neki van is miből bőven a tejbe aprítania, viszont a keretben még olyan játékosok vannak kihasználatlanul, mint Edwin van der Sar, Johan Cruyff, Kylian Mbappe.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te elfogadnád a csapatát?

  • 67 %
  • 24 %
  • 10 %