Zseniális koncepcióval javítaná egy játékos a FIFA21-ben a karrier módot

Zseniális koncepcióval javítaná egy játékos a FIFA21-ben a karrier módot

Néhány kósza képpel és koncepcióval alaposan feldobta a karrier módot egy játékos.

Egy dizájner elképesztő koncepciókat dolgozott ki a FIFA21 karrier módjának felturbózására, több területen is komoly fejlesztéseket hajtott végre. A FIFA20 megjelenésével sokan vetették bele magukat a karrier módba, azonban a legújabb játékban csak úgy hemzsegtek a bugok, elírások, hibás mesterséges intelligencia és a többi, csakhogy a legfontosabbak említsük. Októberben ennek apropójából született meg egy petíció, miszerint mentse meg az EA a karrier módot, és ezt több ezren írták alá.

Ennek hatására az EA Sports kiadott egy patchet, mely jó néhány javítást tartalmazott, de ez koránt sem volt elég, sokan pedig úgy érzik itt lenne az ideje komolyabb vérfrissítést végrehajtaniuk. Érthetetlen volt, hogy a nagy ígéretek után miért egy ilyen lecsupaszított verziót vehetettek kezükbe a rajongók. Az egy dolog, hogy megannyi hibát észleltek és jelentettek már a kiadást követő napokban, de erre megfejelő válasz sosem érkezett. Minimális erőfeszítéssel megoldották a "fixet", és úgy tűnt sorsára hagyták a közösség nagy részében igen népszerűnek mondható játékmódot. Alapvetően egy nagyon izgalmas lehetőségről van szó, hiszen átveheti az ember egy csapat felett az irányítást, és ténylegesen olyan időnként, mintha saját pályafutása lehetne a futballban. De a sok apró-cseprő hiba ezen nagyon sokat ront. Vannak azonban még elszánt emberek, akik nagyon azt szeretnék, ha a karrier mód nem merülne a feledés homályába. Az egyik játékos most minimálisan ugyan, de kezébe vette az irányítást és olyan elképzelésekkel állt elő, ami nagyon feldobná az amúgy szürke játékot.

A magát csak karrier mód fanatikusnak megbélyegző játékos a saját közösségi média csatornáján osztott meg elképesztő látványos és érdekes képeket, ami nem csak új dizájnt, de további újdonságokat is magukban rejtenek. Átszabta a játék színezését, de a FIFA21-ben hozzáadna még normálisan működő pénzügyi rendszert és szponzorkezelési felületet, de ezen kívül nem csak a játékosainkat, hanem az egész személyzetet is menedzselhetnénk. További érdekesség még a Social Media bevonása, ahol tovább öregbíthetné bárki a klubja hírnevét, illetve megjelenne a hírfolyamban az edzők jegyzetei és apróbb napi sztorik is. A hab a tortán pedig, hogy bármilyen mezt létre lehetne hozni, és ezt egy külön ablakban lehetne megtenni, egyszerűen és nagyszerűen. Az alábbi galériában ti is megtekinthetitek, hogy mire is gondolt a költő:

Rengetegen látták ezeket a képeket, és nagyon sokaknak bejött, szinte gondolkodás nélkül támogatták is a kezdeményezést. Alighanem ezekből az ötletekből, ha csak párat megfogadna és megvizsgálna az EA, akkor egy fantasztikus új játékot kapna a közösség, már ami a karrier módot illeti. Egyelőre azonban még messzebb van a FIFA21 megjelenése, legjobb esetben is csak szeptember második felében vásárolható majd meg, és addig nincs más teendő, mint várni, mivel rukkolnak elő maguk a fejlesztők.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Neked bejön az ötlet?

  • 83 %
  • 17 %