A Burnley kapusának új, 5 csillagos kártyája beindította a közösséget

A Burnley kapusának új, 5 csillagos kártyája beindította a közösséget

A Burnley hálóőre, Nick Pope olyan új FUT Birthday SBC kártyát kapott, amivel a legjobbak közé emelkedett néhány mutatóban.

Az EA-nek vannak őrült és érdekes húzásai. Most például Nick Popenak adtak egy új lapot, ami nem lenne meglepő, de ezzel 5 csillagos skill moves és 3 csillagos gyengébbik lábbal rendelkező játékos vált belőle. Egészen elképesztő egy kapus esetében ez, de vajon miért történ meg ez. Sokan teljesen jogosan fogalmazzák meg, hogy miért ilyen ötletekbe ölik az idejüket a játék helyrehozása helyett. A két kérdés hasonló, mivel egyikre sem valószínű, hogy valódi magyarázatot szolgáltat a kiadó. Mindenesetre ez az új SBC kártya megihlette a közösséget. Többen is inkább a mezőnyben vették nagyobb hasznát, sőt gólt is lőttek vele.

Persze ez a videó csalóka, mert itt a védekező személy nem állt igazából a helyzet magaslatán, de ha inkább a kapus mozgását figyelitek, nos elképesztő látványt nyújt a zsugája.

Ez a lap egyébként nem csak emiatt nyerte el a rajongók tetszését vagy éppen nem tetszését, hanem mert több mutatóban is elég szép számokkal büszkélkedhet.

  • Handling: 88
  • Positioning: 87
  • Reflex: 87
  • Diving: 87

Összehasonlításképpen a top kapusoknak ezek az értékek a FIFA20-ban 85 és 95 között mozognak szintén, Pope tehát bőven befér közöttük is a legjobbak közé. Az öt csillagos skill moves miatt pedig szintén olyan játékosokkal említhető egy lapon, mint Neymar, Kylian Mbappe, Cristiano Ronaldo vagy Memphis Depay. A megszerzéséhez elég 84-es együttes, 80-as kémiával, akik között legalább egy angol játékosnak lennie kell.

A sok mém között azért volt egy különös vélemény is a kártyáról:

"Az 5 csillagos Skill Move Nick Pope szórakoztató és üdítő egy kártya - azt hiszem, ez egy jó mód arra, hogy egyedi és érdekes kártyákat hozzon létre az EA, amelyek nem a META versenyjátékot célozzák meg."

Nektek mi a véleményetek?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted tényleg jó Pope új lapja?

  • 100 %
  • 0 %
  • 0 %