A SAS Budapest FIFA20 versenyén mindkét konzolon lehet pontokra vadászni

A SAS Budapest FIFA20 versenyén mindkét konzolon lehet pontokra vadászni

Április közepén egy FUT versenyen lehet tovább gyűjtögetni a pontokat, és a jó hír, hogy mindkét konzolon lehet nevezni.

Ultimate Teamben rendeznek FIFA20 versenyt április 18-án. A PlayStation 4 és Xbox One játékosok is izzíthatják a kontrollereiket, ugyanis erre az online eseményre, melyet a SAS Budapest szervez meg, mindkét konzolon lehet regisztrálni. Előbbin 64, míg utóbbin 32 hely van, ezért nem árt, ha minél előbb leadjátok a nevezésetek. Regisztrálni az alábbi weboldalon lehetséges:

Elindulok a versenyen!

Tier 3-mas versenyről lévén szó a pontelosztások a következőképpen alakulnak - mindkét platformon a legjobb 16 részesül pontban. A PlayStation4-es mezőny legjobbjai a speedshop jóvoltából 50 ezer forint értékű nyereménnyel gazdagodnak:

  1. 75 Masters Pont
  2. 50 MP
  3. 25 MP
  4. 15 MP

A HUNESZ FIFA Masters hivatalos weboldalán lehet megnézni, hogy kinek mennyi pontot sikerült eddig összesen gyűjtenie. Ez azért fontos, mivel az ott látható ranglista alapján lesznek meghívva a játékosok az egy millió forint összdíjazású fináléra.

A hétvégi tornával kapcsolatban a játékosoknak szem előtt kell tartaniuk, hogy csatlakozniuk kell a SAS Budapest Discord szerverére: ITT!

Ez a csatorna szolgál arra, hogy a résztvevők összes kérdését a szervezők megválaszolják, tehát, ha bármilyen témában bizonytalanság merül fel, akkor érdemes bátran jelezni feléjük.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!