Bjergsen mindent megpróbált, de ez is kevés volt a TSM-nek

Öt mérkőzésen dőlt csak el a továbbjutás sorsa.

A FlyQuest és a Team SoloMid alsó ági Bo5-ös szériája, elképesztő izgalmakat tartogatott minden rajongó számára. Az egyik oldalon Bjergsen és Kobbe, a másikon PowerOfEvil és WildTurtle mozgósította minden erejét, hogy kivívják csapatuknak a jogot, hogy az Evil Geniuses ellen küzdhessen a döntős pozícióért. Hiába azonban az akarat és a tehetség, csak az egyik gárda örülhetett a nap végén.

TSM vs FlyQuest

Azt mindenki tudta, hogy a 2020-as esztendőben nehéz kihívót találni a Cloud9 ellen, de a középmezőny csapatai tényleg maximálisan beleadtak mindent az egész szezon során. A TSM Bjergsen fantasztikus meglátásának köszönhetően megszerezte a vezetést, a backdoor Teleport bár nem volt annyira látványos, a győzelmet senki és semmi nem tudta megakadályozni. Ezek után összeszedte magát az alapszakasz negyedik helyezettje és Xayah + Rakan párosával megfordította a párharcot. WildTurtle és IgNar tökéletesen érezte egymást, hiába próbált meg mindent a TSM midese, többször találta magát vert helyzetben. A negyedik mérkőzésre érkezett is a Rakan tiltás, ami összezavarta a FlyQuestet. Hatalmas stompba szaladtak bele, de a mindent eldöntő meccs még hátra volt.

PowerOfEvil Azirral, Santorin Olaffal játszott pazarul, simán megszerezték csapatuknak a kezdeti előnyt. Látványosan szenvedett Dardoch, aki Sejuanival hiába próbálkozott gankelésekkel, mindig ő húzta a rövidebbet. Kobbe nem tágított Apheliostól, de a hatalmas sebzés elmaradt a kritikus harcokban, ami megpecsételte a TSM sorsát. PowerOfEvil megérdemelten lett a Bo5 legjobbja, a FlyQuest lesz az EG ellenfele az alsó ági döntőben.

Eközben a C9 egyetlen meccset engedett csak Jiizukééknek, így elképesztően magabiztosan jutottak be az LCS tavaszi rájátszásának döntőjébe. A FlyQuest vs EG győztesének a mutatott játék alapján semmi esélye nincs Zvenék ellen, de még bármi megtörténhet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki lesz a C9 ellenfele a döntőben?

  • 90 %
  • 10 %