Megérkeztek az FPX skinek, az FPX ikonok, sőt vadonatúj emote-ok is

Megérkeztek az FPX skinek, az FPX ikonok, sőt vadonatúj emote-ok is

Egészen pazarra sikerültek a világbajnoki hőskinézetek.

Hatalmas meglepetésre a 2019-es Worlds döntőjében tönkreverte ellenfelét a kínai bajnok, ezzel zsinórban második alkalommal a világ legnagyobb e-sportnemzete ülhetett fel a LoL trónjára. A FunPlus Phoenix az addig veretlen G2 Esports csapatát küldte haza 3-0-val, Doinb és a többiek nem ismertek kegyelmet a mindent eldöntő összecsapáson. Sokáig nem voltak biztosak benne a játékosok, hogy milyen hősökre szeretnék kérni a megérdemelt FPX skineket, főleg a midesük vacillált több champ között. Végül sikerült összerakni azt a listát, amit a Riot Games letehetett a grafikusai elé. Így alakult ki az az ötös, ami egyedi, limitált kinézettel gazdagodik a nem túl távoli jövőben.

Gangplanket GimGoon, Lee Sint Tian, Malphite-ot Doinb, Vayne Lwx, Thresht Crisp választotta. Utóbbi kettő már korábban is kapott vb-s skint, ami jól mutatja, hogy mennyire népszerű hősökről is van szó casual és profi mezőnyben egyaránt. Az FPX hőskinézetek egységesen 1350 RP-be kerülnek majd, cserében egyedi modellt és textúrákat kaptak a karakterek, minden képességüket vizuálisan felturbózták, új hangok, sőt sosem látott recall animációt is készítettek számukra. Várhatóan a 10.9-es patchcsel érkezik majd meg a csomag az éles szerverekre, addig a PBE-n, a LoL hivatalos teszt szerverén lehet őket próbálgatni.

FPX Gangplank

FPX Lee Sin

FPX Malphite

FPX Thresh

FPX Vayne

A skinekhez kapcsolódó ikonokat, a split 2 emote-okat és a vadonatúj "Champie" ikonokat az alábbiakban pörgethetitek végig!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Neked melyik skin tetszik a legjobban?

  • 9 %
  • 12 %
  • 15 %
  • 21 %
  • 44 %