Brutális hőspárosok LoL-ban, ezeket próbáld most duóban

Brutális hőspárosok LoL-ban, ezeket próbáld most duóban

A szinergiákra és wombo-combókra megéri építeni.

Nem egyszerű carryzni a LoL meccseket, hiába alkottok összeszokott párost. Van olyan, hogy a csapattársak nem engedik át nektek azokat a szerepeket, amikben a legjobbak vagytok. Előfordulhat az is, hogy direkt trollkodnak, majd titeket hibáztatnak, mert a "premade-eknek kéne megnyerni a meccset, mégiscsak ők ismerik egymást". Az ilyen esetekben könnyedén elpattanhat a cérna, de az alábbi, brutálisan erős és hatékony hőspárosok segíthetnek abban, hogy akár a társak jelentősebb hozzájárulása nélkül is győzelemmel hagyjátok el az Idézők Szurdokát.

Olaf és Yuumi (plusz Ezreal)

Ha sikerül elhozni az első választásokkal Olafot, akkor adja magát, hogy az alsó ösvényre megérkezzen a sokak által kedvelt Ezreal + Yuumi páros. Ez a trió elképesztő potenciált rejt magában, főleg akkor, ha Olaf érti a dolgát és gyorsan meglépi a 6-os szintet. Ha megvan a Ragnarok, beindulhat a mindenen átgázoló gépezet, aminek vállán ott ül a cicus. A plusz heal, pajzs és gyorsítás tökéletesen passzol a vikingharcos stílusához. Egy jó időben elsütött Ignite megállíthatja a rohamot, de az ilyen apróságok benne vannak a pakliban. 

Jarvan és Rumble

Már évek óta a játék része ez a kombó, de mostanában kezdték el ismét felfedezni. Mivel Rumble flexelhető midre, ezért adja magát, hogy egy Jarvan IV jungle segítse őt a Stukker sebzésének maximalizálásában. Már ösvényfázisban is hatalmas erő lakozik a duóban, mivel a Flag & Drag közben folyamatosan pörkölheti a yordle az ellenséges champeket. Végjátékban egyetlen jó megmozdulás kell ahhoz, hogy összejöjjön a hőn áhított dupla ultimate, amiből csak extra képességekkel lehet kimozdulni. Plusz egy érv Jarvan IV mellett, kifejezetten erős a hős az Olaf + Yuumi duókkal szemben, mivel képes bezárni a junglert a Cataclysm falai közé, ahol hosszú másodpercekig szaladgálhat ártalmatlanul körbe-körbe. 

Gragas és Yasuo

Nem kell túlgondolni a dolgokat, a dupla fellökés és a Last Breath szinergiája komoly tudással rendelkező csapatokat is képes volt a mélybe taszítani. A két hős egyetlen kombóval óriási damage-et tud kiosztani a másodperc töredéke alatt, nem véletlen játsszák akár a profi mezőnyben is a párost. Gyenge pontja nem igazán van a duónak, egyetlen probléma, hogy Gragas mindkét knock up spellje skillshot, ami azt jelenti, hogy jól kell időzíteni őket. Általában az ADC-re, vagy más alacsonyabb életerővel rendelkező hősre szerencsés elhasználni a wombót, mert könnyedén rossz helyzetben találhatja magát a LoL talán legismertebb karaktere egy rossz ulti után.

Természetesen más duók is működnek, mint a Taliyah és Pantheon, akik bármikor képesek rajtaütni egy szélső ösvényen, de hasonlóan jó a szinergiája az Elise és Renekton/Elise és Morgana választásoknak is, mivel egy célpontos CC-ből sosem elég. Végül meg kell említeni Oriannát is, aki mellé mehet a Malphite/Zac/Jarvan IV pick, hogy a tökéletes beugrás plusz Shockwave kombó rövidre zárja az összecsapásokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik a legjobb kezdőtárgy Yasuora?

  • 18 %
  • 8 %
  • 63 %
  • 10 %