Új promó szivárgott ki, és ez akár a TOTS is lehet?!

Új promó szivárgott ki, és ez akár a TOTS is lehet?!

Egy kódrészlet komoly csomagáradatról árulkodik.

A koronavírus miatt sajnálatos módon leállt a világon a sportélet, és az utóbbi hetekben rendületlenül söpörte el a labdarúgást is a járvány. Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz Európa top bajnokságaival, hiszen nem kevés forduló hátra van még szinte mindenhol. Van még egy promó, ami szintén kérdéses emiatt, viszont az EA Sports nem valószínű, hogy kihagyja. A Team of the Season mindig lázban tartja a játékosokat, hiszen a szezon legjobbjai még a játék végére kapnak néhány csodalapot. Ez korábban áprilisban vagy májusban került bele a FIFA aktuális részébe. Egyelőre még várni kell rá, hogy a kiadó hivatalosan is felfedje az új csapatokat, ami nem meglepő, hiszen a hetek óta rostokoló ligákból nem lesz egyszerű kiválasztaniuk a megfelelő személyeket. Most viszont adathalászok segítségével fény derült rá, hogy valami készül a fejlesztők boszorkánykonyhájában. A TOTS konkrétan az Ultimate Team mód egyik meghatározó fejezete, hiszen nem kevés lap kap ilyenkor egy komolyabb upgradet az évben nyújtott teljesítménye alapján.

Tekintettel arra, hogy most elképesztően bizonytalan a bajnokságok menetrendje a jelenlegi járvány és globális válság, illetve a határozatlan időre felfüggesztett fordulók miatt, az otthon maradó játékosok egyre nagyobb része azon tűnődik, vajon a TOTS mikor érkezik meg játékba. Most egy bejegyzés szerint kicsivel több információt sikerült szerezni erről a témáról.

Kiszivárgott a FIFA20 TOTS csapatainak létezése?

Némi reményt sugallhat, hogy egyre közeledik a megjelenés időpontja, legalábbis ha az elmúlt esztendőket vesszük alapul. A napokban pedig a FutWatch felrakott Twitterre egy olyan képet, melyen az adathalászok által megfejtett kódrészlet alapján úgy tűnik nem kell aggódnia a rajongóknak, bár nem egyértelműek az infók.

Amint az az alábbiakban látható, néhány új csomag összeállításán fáradozik az EA Sports, amelyek közül több is különféle bajnoksághoz kapcsolódik, ráadásul azon országokhoz köthetően, ahonnan kikerülnek a szezon legjobbjai - ide értve a Bundesliga, a La Liga és a Premier League trióját.

Ki lehet viszont sajnos szúrni, hogy a kódban nem szerepel a TOTS megnevezés. Így marad a kérdés, hogy mik lehetnek ezek a csomagok? A közösség bizonyos tagjai viszont biztosra veszik, hogy bár ez bizonyítékként nem használható fel, de hamarosan megérkeznek a játék legjobban várt promóciós csapatai. Van még egy érdekes feltételezés, ami azt mondja, hogy ez már inkább a FIFA20 után időszakra való felkészülést szolgálja, bár ez egy igen érdekes megközelítése a fájlrészletnek. Mindenesetre ha ez mégis a Team of the Seasonra utal, akkor valószínű, hogy hamarosan hírt adnak róla. Az száz százalék, hogy ez egy új in-game eseményt takar, és mi lehetne más, mint a TOTS keretek, amit az EA biztosan előre meg szokott tervezni, és mivel a Team of the Weeket sem szakították meg, csak egy picit átalakították, ezért az utolsó nagy promót sem feltétlenül kell félteni. A futball ugyan szünetel, de a virtuális világban nem maradunk foci nélkül. Csak győzzük kivárni, míg kommunikál a közösséggel az EA Sports.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!