Juan Bernat szereti FUT csapatában az ikonokat, és megszórta őket chem stylelal is

Juan Bernat szereti FUT csapatában az ikonokat, és megszórta őket chem stylelal is

Milyen csapata lehetne egy futballistának? Pénzt nem kímével rakta tele topkártyákkal a kezdőjét Juan Bernat.

A koronavírus miatt egyre több labdarúgó ül le videójátékozni, és közülük legtöbben a FIFA20-at veszik elő nyüstölni. A Paris Saint-Germainben futballozó Juan Bernat sem kick-offban szereti elütni az idejét, így hát bejelentkezett FUT-ba és megépítette álmai csapatát.

A 27 éves spanyol hátvéd mögött egyébként egész korrekt pályafutás áll, ugyanis a Valenciában kezdte rúgni a bőrt, majd a német rekordbajnokhoz, a Bayern Münchenhez igazolt, mielőtt 2018-ban kikötött volna a francia csapatnál. A karantén miatt felszabadult idejét viszont úgy tűnik a FIFA20-ban szereti eltölteni, csak úgy, mint jó néhány másik professzionális labdarúgó. Meg sem lepődik az ember a keretét látván, hiszen bombaerős kártyákból áll, de mivel a pénz nem okoz gondot neki, ezért nincs min csodálkozni.

A legutóbbi Weekend League alkalmával futott bele egy játékos a magát csak TheJokerként aposztrofáló spanyolba. Összességében egy 93-as erősségű csapata van Bernatnak, és az ő 99-es lapja nem hiányozhat belőle. Ránézve már feltűnik, hogy csupa-csupa brutális kártyákból tevődik össze a védelem, a középpálya és a támadósor is. Az ikonok száma majdnem kiteszi a fele gárdát, bár a középpályán nem a szűrésre fektette a hangúlyt a Pelé, Gullit, Zidane trióval. Kicsit bizarr lehet még azt felfedezni, hogy edzőnek is Zidanet választotta, így tulajdonképpen a francia magát edzi egy-egy mérkőzésre. A PSG-ből saját magán kívül egyébként csak Neymar található meg.

Kiszúrták még a szemfülesek, hogy Bernat nagy rajongója a Shadow és Hunter chemistry stílusoknak, hiszen elég sok kártyáján alkalmazta valamelyiket. A meccs után még annyi információt megosztott az ellene játszó játékos, hogy rengeteg hosszú indítással próbálkozott, mert ki akarta használni csapata gyorsaságát. Azt már nem tudtuk meg ki győzedelmeskedett.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!