Az alábbi keretből kerül ki a közösségi Team of the Season So Far csapat

Az alábbi keretből kerül ki a közösségi Team of the Season So Far csapat

Az EA Sports közzétette, hogy kikből lehet kiválasztani azt a 23 futballistát, akiket a közösségre bíznak a TOTSSF promó kapcsán.

A Team of the Season az egyik legizgalmasabb frissítés minden évben a FIFA-ban. Az Ultimate Team játékosok bőszen figyelik tavasszal a kiadó lépéseit, mert várják a szezon legjobbjaiból álló együttesek megjelenését. Idén ez megváltozott, hiszen a koronavírus járvány miatt már jó néhány hete teljesen leálltak a bajnokságok. Ezt azt is jelenti, hogy a szünet előtti állapotokat kellett figyelembe vennie az EA Sportsnak az értékek és a formák meghatározását illetően. Persze valószínűleg minden korábbi itemet megkapnak a rajongók a TOTS kapcsán, csak mindezt egy más köntösbe bújtatják a fejlesztők. A So Far elnevezés a megnyirbált szezonra utal, viszont a jó hír, hogy a közösséget nem hagyták ki idén sem ebből a promóból. Az elmúlt héten az idény aktív részében a legjobban teljesítőkből összeállítottak egy listát, és a játékosokra bízták a top 23 kiválasztását. Pontosabb információt egyelőre nem tudni, így az is kérdőjeles, hogyha újraindulnának a ligák, akkor további lapokkal elárasztanák-e a FIFA20-at.


A képre kattintva megtekintheted a többi posztot is

A bejegyzés szerint április 24-én válik elérhetővé a TOTSSF a játékban, és egy előre meghatározott listáról válogathattak a gamerek.

"Az idei Community Team of the Season So Far csapatát a szurkolók határozhatják meg. A FUTWIZ és a FUTHEAD közösségi oldalakon látott keretekből lehet választani."

Ez azonban már véget ért, de néhány megkötésről azért nem árt tudni: A játékosoknak maximum 23 labdarúgót lehetett megjelölnie, és egy bajnokságból összesen csak ötöt válogathattak be. Ezen felül minimum 2 kapusra, 6 védőre, 6 középpályásra, és 3 támadóra is szavazniuk kellett. Az összesített eredmények alapján derül majd ki, hogy melyik az a 23 focista, akiket az EA Sports kék kártyával jutalmaz meg. A Team of the Season So Far közösségi csapata ezen a héten, méghozzá pénteken érkezik meg a játékba.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te várod a Community Team of the Season So Far csapatot?

  • 42 %
  • 8 %
  • 50 %