Nem fukarkodtak a gólokkal a SAS Budapest FIFA20 FUT versenyén

Nem fukarkodtak a gólokkal a SAS Budapest FIFA20 FUT versenyén

Eredetileg véget ért volna most a szezon és már csak a döntő lenne hátra, de négy tovább versennyel meghosszabbították sorozatot.

Az utolsó versenyt szervezték meg április harmadik hétvégéjén a HUNESZ FIFA Masters első szezonjában, legalábbis amit külsős partner bonyolított le. A SAS Budapest által meghirdetett Tier 3 jelzésű eseményen a játékosok Ultimate Team csapataikkal vehettek részt. Mindkét konzolon szép számú mezőny gyűlt össze, és bizony a nagyarányú diadalokon túl jó néhány találkozó csak szoros csata után dőlt el.

Xbox One

Itt HUN B3nce bizonyult a legjobbnak, miután végigküzdötte magát az ágrajzon, majd a fináléban egy elképesztően kiegyenlített meccsen egyetlen góllal múlta felül Akohun-t. Az első helyet és a velejáró 75 Masters Pontot egy 4:3-as győzelem után gyűjthette be. A harmadik helyet szintén nem lehetett könnyű megzserezni, itt ugyanis komoly kis párharcot vívott egymással Nemes2000 és PozdiMartin HUN. A játékvezető utolsó hármas sípszava viszont az előbbi játékos sikerét jelentett, hiszen az eredményjelző ekkor 3:2-őt mutatott az ő javára. A legjobb 10 sorrendje:

  1. Hun B3nce
  2. Akohun
  3. Nemes2000
  4. PozdiMartin HUN
  5. Boreszka95
  6. Kuruczmisi
  7. Donat88
  8. Tekita13
  9. B3rti11
  10. Macher Henrik

PlayStation 4

Itt HorvathG és icike9 jutott el a döntőig, miután mindketten 5 kört is győzelemmel tudtak le. HorvathG az elődöntőben például 8:2-re tudodd nyerni, míg icike csak egyetlen góllal múlta felül ellenfelét, ennek ellenére mindkét eredmény finálét ért. A döntőben aztán HorvathG bizonyult megállíthatatlannak, ezzel pedig begyűjtötte ő is a 75 Masters Pontot, valamint további nyeremény is ütötte a markát. A bronzérmet egy grandiózus és gólzáporos találkozó döntötte el. A két fél, es-BakKAlI119 és domibfg nem aprózta el a dolgot, szüntelenül rohamozták egymást kapuját, míg végül az előbbi játékos 6:5 után felállhatott a képzeletbeli dobogó legalsó fokára. A legjobb 10 sorrendje:

  1. Horvathg
  2. icike9
  3. es-Bakkali119 (Horváth Dárius)
  4. domibgf
  5. gebasz90
  6. gerikee199377
  7. Peti_01_hero
  8. Csabcsi1990
  9. tooFrez_x10
  10. Zeref88

A győztesnek járó díj pedig a következő csomag volt:

A versenyzőknek és a versenyezni vágyóknak nagyon fontos információ, hogy nem ez volt az utolsó lehetőség a pontgyűjtésre, ugyanis 4 további online kvalifikációt rendez még a HUNESZ az egymillió forint összdíjazású nagy döntő előtt. Ezen események időpontjairól a hivatalos weboldalon tájékozódhattok.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!