Rangadó a nemes célért: Virtuálisan fogadja a Mezőkövesdet az Újpest FC

Rangadó a nemes célért: Virtuálisan fogadja a Mezőkövesdet az Újpest FC

A hétvégén az ötödik fordulóját rendezik az NBI FIFA20 Challengenek, és most az Újpest a Mezőkövesd ellen játszik, de újra lehet adományozni, illetve nyereményjátékban is részt lehet venni ez idő alatt.

Ha szombat, akkor NBI Challenge FIFA20-ban. Mivel a koronavírus megszakította a magyar labdarúgóbajnokságot, a virtuális világban mégis menetrendszerint folytatódnak a fordulók, és az Újpest FC éppen az aktuális ellenfelével mérkőzik meg. Ezen a hétvégén a Mezőkövesd lesz az, aki borsot törne az orruk alá. A liláktól már korábban látott Banai Dávid izzítja be a kontrollert, ellenfele pedig a sárga-kékek középpályása, Cseri Tamás lesz. Közülük az előbbi a PSG-t igyekszik újra sikerre vezetni, míg a másik úriember a Liverpoollal szeretne bizonyítani. A párosítás nem véletlen, hiszen az NBI 29. fordulójában az Újpest FC a Mezőkövesd SE-t fogadná.

Mostanában egyébként már külföldön is ezt látni, amit a lilák révén itthon is elkezdtek a futballcsapatok. Saját játékosaik részt vesznek különböző bajnokságokban és ezzel igyekeznek szórakoztatni, illetve valamelyest kárpótolni a szurkolókat, és a labdarúgás kedvelőit. Borítékolható, hogy nem fogják egymást kímélni a virtuális gyepen a felek, hiszen mindketten a győzelemre játszanak majd, és maga a FIFA20 is előszeretettel támogatja a támadójátékot. A párizsiaknál a Neymar, Mbappé és Cavani trióval Dávid aligha hagyja gól nélkül a nézőket, de arra is lehetne voksolni, hogy a vörösöket irányító Tamás első sorában a Firmino, Salah, és Mané hármassal ezt nem hagyja majd szó nélkül.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, szöveg

A szórakoztatás mellett a járvány elleni harcban és a munkájában is lehet támogatni az Országos Mentőszolgálatot. Ezt egyszerűen meg lehet tenni, hiszen a Twitch csatorna alatt elhelyezett Donate gombra kattintva elküldhető az adomány.

Ezen kívül is lesz miért nézni az adást, hiszen a OneBlade jóvoltából egy nyereményjátékban is részt vehetnek az érdeklődők. Csütörtök délelőtt 9 órától a következő Facebook poszt alatt az Esport1 vagy Újpest FC oldalán, vagy a Facebookon az élő közvetítés ideje alatt kommentben lehet jelezni a nyertes csapat nevét az első mérkőzés lefújásáig. Azon játékosok között, akik eltalálják a pontos végeredményt, kisorsolásra kerül egy borotva.

Az összecsapás tehát április 25-én szombaton 17 órától veszi kezdetét - Facebook & Twitch -, az oda-visszavágó után pedig egy interjút láthattok a két játékossal.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!