Egyesek szerint Belottié a legjobb Storyline lap a játékban

Egyesek szerint Belottié a legjobb Storyline lap a játékban

Egy Youtuber hívta fel az olasz játékosra a figyelmet, a hosszantartó grind után végre kipróbálhatta és csupa jó véleménnyel van erről a Storyline kártyáról.

A FIFA20 megjelenésével egy új módját is kitalálta az EA Sports, hogy némi időráfordítás után új, upgradelt FUT kártyákat lehessen szerezni. A Storyline lapokat csak megfelelő szint után érheti el az ember, de ha sikerült összehozni a level 30-at, akkor olyan játékosok közül lehet válogatni, mint Fred (Manchester United), Andrea Belotti (Torino) vagy Yannick Carrasco (Atlético Madrid). Minden szezonban 3 db futballista közül lehet kiválasztani egyet egyébként, és ez már az ötödik szezon volt.

Zweback úgy gondolta, hogy számára az Belotti lesz a nyerő ember, és utólag kiderült jól döntött. Elmondása szerint, amit azóta sokan megerősítettek már, az olasz támadó a játékban elérhető egyik legjobb csatár, és neki simán megérte a 100 ezer xp pont begyűjtése, hogy a csapatában tudhassa. Egyetlen mondattal jellemezte, a Torino csatára szinte nem hagy ki semmit.

Az egész kártya arra lett kitalálva, hogy ontsa a gólokat. Persze azért hozzátette azt is, hogy nem kevés ideje van benne, hiszen rengeteget kell gyűjtögetni, hogy elérje valaki a 30. szintet. Azt se felejtsük el, hogy itt a kanyarban a Team of the Season promó is, a legtöbben már eleve azokra a kártyákra pályáznak majd.

"Egy kicsit hezitáltam az ajánló előtt, ugyanis nemsokára jön még néhány elég jó lap a játékba (gondolt itt a TOTS-ra - a szerk.). Nagyon komoly statisztikái vannak, és szerintem abszolút a legjobbak közé tartozik. Sajnálatos módon megvásárolni nem lehet, illetve mégis, hiszen az időnkkel fizetünk érte. Nekem azonban minden percét megérte, hogy beszereztem. A csapatom húzóereje."

Természetesen több sem kellett, a Youtuber megmutatta a kezdőjét a közösségnek:

De vajon jobb választás, mint a vörös ördögöknél játszó Fred?

"A legtöbben rögtön Fredet választják, akinek szintén 89-es ratingje van. Persze működhet, én mégis hibának érzem, mivel leginkább Premier League csapatokba illik csak bele. A képességei révén pedig Belotti mögött helyezkedik csak el. Nézzétek el nekem, én beleszerettem ebbe a lapba, mivel sokat köszönhetek neki, és nálam tényleg bevált."

Hozzátartozik a történethez, hogy sokan kommenteltek ezek után, hogy tényleg egy állat játékosról van szó, de azért akad vélemény a másik oldalról is, miszerint csak egy helyre való Belotti lapja, mégpedig a kukába.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted is nagyon jó a lapja?

  • 82 %
  • 0 %
  • 18 %
  • 0 %