Gulácsi bekerült a csupa 92/93-as lapot felvonultató a Community Team of the Season csapatba

Gulácsi bekerült a csupa 92/93-as lapot felvonultató a Community Team of the Season csapatba

Megérkezett a Community Team of the Season csapat, és a több tucat játékos közül kiválasztott 20-as keret nem is lett olyan rossz.

Az EA Sports minden évben szereti a közösségre bízni az egyik Team of the Season keret kialakítását. Ez most sem volt másként, hiszen nagyjából 50 jelölt közül voksolhattak a rajongók, hogy kiket szeretnének látni az új lapokon. Megszületett a döntés, és péntek este 7 órakor kiadták a 20 fős keretet, melyben azért vannak nagy nevek, de a legnagyobb sztárok közül jó néhányan hiányoznak. A Team of the Year promó mellett ez szokott lenni a FIFA sorozat másik nagy durranása, bár ezt a keretet látván, nem biztos, hogy rögtön eldobjuk az agyunkat, de kétség kívűl akadnak benne értékes játékosok. Mivel a koronavírus miatt felfüggesztették az összes nagy bajnokságot, így elég nehéz volt meghatározni pontosan, hogy kik is érdemelnének különleges kártyákat.

A legnagyobb öröm hazánknak viszont, hogy bekerült Gulácsi Péter is, az RB Leipzig kapusa a legjobbak közé. Neki egyébként ez a negyedik lapja a játékban, hiszen az alap gold 85-ös lapja mellé érkezett még kettő ezelőtt. A magyar hálóőr 2015-ben került a német együtteshez az osztrák RB Salzburgtól, méghozzá 3 millió euróért. A megszakítás előtt csapatával a harmadik helyet foglalta el a Bundesligában a Dortmund és a Bayern München mögött. Ebben az idényben a sárga-feketék ellen idegenben 3:3-at játszottak, míg a müncheniek ellen hazai pályán 1:1-re, idegenben pedig 0:0-ára végeztek. Ebben a szezonban Gulácsinak 24 mérkőzése van a német első osztályban, és ezekből nyolcszor nem tudták bevenni a kapuját. Kis érdekesség, hogy a Bajnokok Ligájában nyolcszor kapott lehetőséget idén, és ebben a kiírásban háromszor kapott gól nélkül jött le a pályáról. Most egy 89-es magyar lapnak örülhetünk az alábbi értékekkel:

  • Diving: 90
  • Handling: 92
  • Kicking: 85
  • Reflexes: 91
  • Speed: 47
  • Positioning: 89

Ezek alapján egy elég jó lapnak örülhet, illetve örülhetnek a magyarok. Ha viszont valaki nem őt szeretné begyűjteni, az szétnézhet a csapatban, hogy kit lehet érdemes beépítenie:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!