Nincs több kérdőjel: Hivatalosan is visszatért egykori csapatához Doublelift

Nincs több kérdőjel: Hivatalosan is visszatért egykori csapatához Doublelift

Nyílt titok volt, hogy Doublelift hol köthet ki, de most már hivatalos a döntés.

A Team Liquid minden várakozást alulmúlt az LCS 2020-as tavaszi szezonjában, nem is kellett sokat várni arra, hogy megtörténjen az első játékosmozgatás a csapatnál. Yilian "Doublelift" Peng, az észak-amerikai LoL bajnokság legendája hivatalosan is elhagyta a TL-t, hogy újra feltűnjön annál a klubnál, akiknél már korábban lehúzott 4 évet. A Team SoloMidben ismét összeállhat a Bjergsen-Doublelift-Biofrost hármas, ami 2016 és 2017 nyarán is megnyerte a splitet.

Doublelift eredményeit órákig lehetne sorolni, de a 7 megnyert szezon önmagáért beszél. A legendás ADC már 26 éves, hamarosan betölti a 27. életévét is, ami sokakban kételyeket ébreszt. A TSM jelenlegi lövésze, a 23 éves Kobbe biztosan nem lesz tagja már a csapatnak a Summer Splitre, próbál segíteni neki a vezetőség, hogy minél hamarabb új otthonra találjon. Vizicsacsi egykori csapattársában még mindig van fejlődési potenciál, hiába áll már mögötte 6 évnyi nemzetközi tapasztalat. A Splyce-nál töltött 4 esztendő és a TSM-nél lehúzott félév garantálja, hogy valamelyik topligában biztosan helyet kap majd a dán idéző. Hogy ez az LCS vagy a LEC lesz-e, az egyelőre még nem dőlt el, de mindkét ligában bizonyította már tehetségét a világbajnoki negyeddöntős.

Doublelift kiválásával eldőlt, hogy az eredeti Liquidből már csak Impact tartja a frontot, a többi pozícióban kicserélődtek a játékosok. A nyári szezonban mind a TL-nek, mind a TSM-nek kötelező bizonyítania a rajongók előtt, ugyanis a rosterek alapján egyértelműen a legjobbak között kéne harcolniuk.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a Team Liquid vagy a TSM végez jobb helyen a nyári szezonban?

  • 59 %
  • 41 %