Mintha lemondtak volna a FIFA20-ról, minimalista patch érkezett

Mintha lemondtak volna a FIFA20-ról, minimalista patch érkezett

Kártyák érkeznek dögivel, de a játékmenet aligha változik már, hiszen mindössze egy nyúlfarknyi frissítést adott ki az EA Sports.

Érdekes látni a FIFA20 lejtmenetét, mert igazából ezt másnak nehéz lenne hívni. Sokak szerint ez az egyik legrosszabb rész a szériában, de azért ennyire nem rossz a helyet. A FIFA19-től biztosan jobb, persze ez mindenképp szubjektív ítélet. Az viszont furcsa, hogy hiába elégedetlenkedett egyre inkább a közösség, beleértve a profikat is, a kiadó nem igazán volt hajlandó komolyan módosításokat eszközölni a FIFA20-ban. Ez most sem változott, hogy a koronavírus miatt sokan inkább otthon maradnak és ezt a sportjátékot nyüstölik. Lapok terén mit sem változott a fejlesztők felfogása, mivel minden héten jönnek ki az újdonságok. Most azért meglepték a rajongókat egy kisebb frissítéssel, de nehéz szavakat találni, hogy miért csak ennyi tartalommal töltötték meg. A másik kérdés pedig, hogy miért csak most álltak elő ezzel az újítással?

Általánosságban elmondható, hogy egy, a kapcsolatot monitorozó opciót kaptunk a beállításoknál.

Ennek bekapcsolása lehetővé teszi az internetkapcsolatokat érintő bizonyos információk megjelenítését egy online mérkőzés közben. A nagyobb felháborodást talán az keltheti, hogy ez az opció jelenleg csak egy kiválasztott játékoscsoport számára érhető el, ugyanis a cég elmondása szerint visszajelzéseket gyűjtenek, majd a későbbiekben szélesebb körben is aktiválják. Ezért fordulhat elő, hogy a legtöbben csak szimplán szürke sorként látják a játékban ezt a beállítási lehetőséget.

Vizuális téren fejlesztettek néhány mezt és tifókat, valamint görgetés közben nem mindig mutatta a neveket a játék, így ezt javították. Nem sok tehát, amit kapott a rajongótábor, de egyelőre úgy tűnik ezzel kell beérnie mindenkinek. A kérdés már csak az, ideje lemondani a FIFA20-ról és azt remélni, hogy a következő jobb lesz?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszol még a játékkal?

  • 0 %
  • 69 %
  • 31 %