A legjobb középpályásokkal vetekszik Goretzka új lapja

A legjobb középpályásokkal vetekszik Goretzka új lapja

Egy új SBC-t rakott bele a játékba az EA, aminek teljesítésével egy páratlan képességű kártya üti a játékosok markát.

Leon Goretzka, a Bayern München labdarúgója, jobban mondva a Moments lapja lett a közösség bajnoka, és a Team of the Season So Far (TOTSSF) közben bemutatott új verziója egy adománygyűjtés méltó eredménye is egyben. Egyrészt a közösség révén, a #WeKickCorona kampány alatt majdnem 4 millió dollár jött össze az elmúlt időszakban a koronavírus elleni harcot illetően, másrészt a német középpályás eddigi legjobb mutatóit kapta, amivel felveszi a FIFA20 topjátékosaival is a versenyt.

Eddig sem panaszkodhatott, mivel adtak már ki hozzá néhány ütősebb kártyát, de ez a mostani is megér egy misét. Az alap gold lapjához képest plusz 7 ratinget kapott (84->91), de a legtöbbet a Shooting (+13), Dribbling (+10), and Defending (+9) mutatói kapták. Egy engine chemistry style hozzá és Goretzka pontszáma akár 96-ig is felszökhet. Persze emelett anchor vagy shadow kémiával is lehet próbálkozni, attól függően, hogy pontosan milyen játékosra is van valakinek szüksége. Az új SBC-nek nincs lejárati dátuma, tehát bármikor és bármeddig meg lehet csinálni. Elég csak türelmesnek lenni, és ha valakinek rá fáj a foga, előbb utóbb biztosan ott lesz a keretében.

Moments Goretzka hátránya, hogy meglehetősen sok FUT coinba kerül. Az SBC sajnos megköveteli, hogy három különböző csapatot kell összerakni hozzá:

  • egy 87-es (minimum 65-ös kémiával) kezdő legalább 1 InForm lappal
  • egy 86-os (minimum 70-es kémiával) kezdő legalább 1 InForm és 1 német játékos lappal
  • egy 86-os (minimum 70-es kémiával) kezdő legalább 1 InForm és 1 Bundesliga játékos lappal

A FUTBIN szerint a legolcsóbb megoldással is nagyságrendileg félmillió coint kell költeni rá PS4-en, és valamivel kevesebbet Xbox One esetében. Viszont nem árt egy kicsit jobban megvizsgálni, mert a mutatói alapján ott van az élmezőnyben. Gullit szintén CM poszton szereplő kártyáját több ponton is lenyomja, a lapra írt értékek közül ötben jobb, és csak fizikálisan marad el eggyel a hollandtól. Vieira esetében két mutatóban gyengébb (fizikálisan és védekezésben), de nem sokkal marad el a franciától. Modric FUTMas verzióját pedig mindenben megelőzi, kivéve a fő ratinget. Lehetne még hasonlítani több futballistához is, de igazából CM kategóriában ez lett a FIFA20 egyik legjobb kártyája. Nem olcsó azért, de, ha sikerült őt megszerezni, akkor egy nagyon komoly erőt képviselő erősítése lehet szinte bármelyik csapatnak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked megvan a lapja?

  • 18 %
  • 9 %
  • 73 %