110-0-s smurf keseríti meg a gyanútlan LoL-osok életét

110-0-s smurf keseríti meg a gyanútlan LoL-osok életét

Újabb smurf kergeti őrületbe az EUW low ELO-ját.

Világszerte számos idéző dönt úgy minden egyes nap, hogy itt az ideje egy friss 30-as felhasználóval belevágni a ranked mérkőzésekbe. A fő accountján már kitapasztalták a League of Legends csínját-bínját, ezért nem okozhat számukra gondot, hogy az alacsonyabb szinteken bucira verjék az ellenfeleket. Ezzel nem lehet mit kezdeni, azonban a jobban kiegyensúlyozott MMR és a matchmaking segíthetne azon, hogy ezek a smurfök minél hamarabb olyan ELO-ban találják magukat, ahol számukra is kihívás a győzelmek megszerzése. Egyelőre a Riot Games nem tud érdemben reagálni a "törpikékre", így alakulhatnak ki olyan mérkőzések, amelyeken az egyik oldalon Gold alja idézők néznek farkasszemet egy 110-0-s Twitch mainnel.

110-0-t nem könnyű elérni, de a Twitch + Lulu funneling, vagy alsó ösvény kiválóan működik olyan ellenfelekkel szemben, akik még csak keresik a helyüket a Szurdokban. A veretlen Twitchcsel egy olyan Lulu kezdett duózni, aki nagyjából 130 győzelem mellé begyűjtött 155 vereséget. Hardstuck Bronze 4 játékosról van szó, aki hirtelen megtalálta azt a társat, akire mindig is vágyott. Mivel kettejük átlaga nagyjából Silver 1 környékére tehető, ezért a rendszer megpróbálja őket Gold alja ellenfelekkel összesorsolni. A meccsek kimenetele már akkor eldől, amikor beválasztják a pick/ban lobbyban Twitchet és Lulut, tulajdonképpen semmi értelme végignézni a vérengzést, úgy is mindig ugyanaz a csapat nyer. 

A különös párosra egy fórumozó hívta fel a figyelmet, aki gyorsan ki is lépett a lobbyból, amikor meglátta, hogy milyen ellenfelekkel sorsolta össze a rendszer. Érthető a döntés az idéző részéről, de ezzel még nem oldódott meg a probléma. A smurfölés nem a LoL sajátossága, azonban egyre nagyobb méreteket ölt, amivel muszáj lenne hamarosan kezdeni valamit a Riot Gamesnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek van smurf felhasználói fiókotok?

  • 58 %
  • 9 %
  • 30 %
  • 2 %
League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.