Az Esport1.hu lett a LEC kizárólagos hazai közvetítő partnere

Az Esport1.hu lett a LEC kizárólagos hazai közvetítő partnere

A legnagyobb európai League of Legends bajnokság visszatér magyar nyelven.

Visszatér a legrangosabb európai League of Legends bajnokság magyar nyelvű közvetítése. A LEC tavaszi szezonjának rájátszása hamarosan kezdődik, hamarosan minden LoL rajongó képernyőjén láthatóak lesznek európai legerősebb csapatainak párharcai. Az alábbiakban a hivatalos sajtóközleményt olvashatjátok.

Az Esport1.hu, Magyarország első számú e-sport vállalkozása lett a League of Legends European Championship (LEC) kizárólagos hazai közvetítő partnere, így a tavaszi szezon rájátszásától kezdődően magyar nyelven is lehet majd követni a LEC mérkőzéseket online

„Miután a tavaszi, Budapestre tervezett döntőt lefújta a Riot Games a jelenlegi egészségügyi helyzet miatt, fontosnak éreztük, hogy megadjuk az esélyt a hazai rajongóknak legalább arra, hogy magyar kommentárral követhessék a legizgalmasabb mérkőzéseket. Büszkén jelenthetjük be, hogy 2020-ban magyar nyelven is lehet majd nézni a LEC-et” – mondta Hodozsán Dániel, az Esport1.hu tartalomigazgatója."

Az elmúlt években a LEC adásokat angol, spanyol, francia, olasz és lengyel nyelven lehetett követni, ehhez a táborhoz csatlakozik idén a magyar közvetítés. A LEC mérkőzéseket ismert hazai e-sport kommentátorok teszik majd még izgalmasabbá, visszatér többek között Német „Pierce” Ákos is, aki korábban éveken keresztül népszerűsítette a bajnokságot magyar nyelven. A legnagyobb európai League of Legends liga közvetítéseivel bővül az Esport1.hu digitális sport közvetítési portfóliója, amely jelenleg is a legnagyobb a magyar piacon. A LEC mellett a V4 Future Sports Festival, a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság, továbbá az ESL, a világ legnagyobb e-sport rendezvényszervező cégének exkluzív magyar partnere az Esport1.hu.

A LEC rájátszása 2020. április 03-án, pénteken 18 órakor kezdődik, melyet élőben lehet, majd követni magyar nyelven az Esport1.hu oldalán és az esport2tv Twitch csatornán. Nézzétek a magyar közvetítést, gyűjtsétek az E1 pontokat és váltsátok be a tokeneket az Esport1 Piacán!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.