Kiderült meddig szünetel a Team of the Week Moments promó

Kiderült meddig szünetel a Team of the Week Moments promó

A járvány miatti kényszerszünet szinte az összes bajnokságra hatással volt, ezért az EA új promót indított el, de most eldőlt az is, hogy ebben is változásokat eszközölnek.

A külső tényező és saját döntése alapján az EA Sports változtatott a Team of the Week Moments promóján. Mivel a valódi labdarúgás továbbra is szünetel a koronavírus miatt - bár egyes országokban az újraindításról egyeztetnek már, máshol viszont befejezettnek tekintik az évadot -, ezért a TOTWM szintén háttérbe szorul. A tradicionális Team of the Week helyére érkező, heti játékosok kínáló csomag tehát kispadra ül, és a helyét átveszi a Team of the Season So Far. Ezt egy blog posztban is megerősítette korábban az EA Sports.

Normál esetben, a kiadó gond nélkül pakolná be az aktuális hétvége legjobbjait a csomagokba, viszont most nincs kiből válogatni már, hiszen minden futballista otthon igyekszik átvészelni a helyzetet. A korábbi játékokban látott TOTW lapokhoz nyúltak vissza, hogy valamivel kárpótolják a játékosokat, viszont ez nem vált olyan népszerűvé, mint azt előre várták, és mivel nagyon kicsi az esély, hogy a közeljövőben helyreálljon a sportélet, ezért másként szeretnék kiszolgálni a rajongókat. Az utolsó TOTWM promó április 29-én kikerült a kínálatból, és parkolópályára kerül.

"A labdarúgásnak Európa szerte vissza kellene térni a rendes kerékvágásba, és akkor a TOTW is folytatódhatna, addig viszont a TOTSSF veszi át a helyét. Előzetesen a TOTWM június 10-én indulhat újra." - osztotta meg az EA Sports a követőkkel.

Ezt a dátumot azért határozták meg, mert van rá némi esély, hogy a legnagyobb ligák közül néhány már akár május második felében, illetve júniusban, komoly szabályozással ugyan, de folytatódhat. Nem mindenki osztja ezt a véleményt viszont, a FIFA orvosi bizottságának belga elnöke, Michel D'Hooghe úgy gondolja, ebben az idényben már nem nagyon kellene a futballt újraindítani. Tény, hogy a vezetők között nincs még egyetértés ebben a kérdésben, és időközben Franciaországban, Hollandiában és Belgiumban lezártnak tekintik a bajnokságot, viszont Spanyolországban hamarosan elkezdődhetnek a csapatos edzések.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!