Ezt az 5 hőst bannolják legtöbbször LoL-ban

Ezt az 5 hőst bannolják legtöbbször LoL-ban

Néhány hőstől egyszerűen csak jobb megszabadulni.

A Platinum rang feletti ranked mérkőzések elég jó kiindulópontként szolgálhatnak, ha szeretnétek egy átfogó képet kapni a jelenlegi League of Legends metáról. Nem minden karakter számára annyira izgalmasak azonban ezek a meccsek, mivel bizonyos hősök számára már a választási és tiltási fázis során véget ér a móka. Jöjjön az az 5 bajnok, akiket a legtöbbször bannolnak az Idézők Szurdokából!

5. Wukong - 32,2%-os tiltási arány

A Majomkirály megkapta a mini-reworköt, ami túlságosan is jól sikerült. A győzelmi mutatók szárnyalnak, ezért már frissítések óta jönnek az újabb és újabb gyengítések, hogy végre ne legyen ennyire kiemelkedő a hős. Jelenleg junglerként és topként vetik be a legtöbbször, de extrém esetekben akár miden is megállja a helyét.

4. Yuumi - 34,3%-os tiltási arány

Ezreallel és Olaffal együtt gyakorlatilag a LoL legerősebb karakterének tekinthető, de a kötelező duópartnerek hiányában is lehet vele alkotni. Az "afk" cicus sebzését rendesen lefaragta a Riot Games, cserében egy ízig-vérig support hőst kapott a Szurdok. Nagyon nehéz vele tökéletesen játszani, de az alapok gyorsan elsajátíthatóak. 

3. Morgana - 38,8%-os tiltási arány

Kayle testvére továbbra is az egyik legkedveltebb támogató a változatos mezőnyben. A Dark Binding még mindig hosszú másodpercekre snare-eli az ellenfeleket, a Black Shield tökéletes counter a hard CC-s ellenfelekre, miközben ott a Flash + Ult + Zhonya kombó, amivel akár a frontvonalban is felveheti a harcot a mágus.

2. Yasuo - 42,9%-os tiltási arány

Sokan gyűlölik, rengetegen imádják, de ez nem segít Yasuonak abban, hogy 50% fölé tornázza a győzelmi arányát. A topra, midre és ADC-nek is választható hős majdnem minden második meccsen beszürkül a lobbyban. A tiltások mögött két érv húzódhat. Az első, hogy ha átcsúszik a rostán, akkor az ellenfél elhozza és lecarryzi vele a meccset. A második, hogy a csapattársak közül se legyen esélye senkinek sem kiválasztani, mivel a szövetséges Yasuo általában több kárt okoz, mint hasznot csinál.

1. Darius - 44,9%-os tiltási arány 

A lista élére Noxus egyik legfélelmetesebb harcosa került, aki kifejezetten jó számokat képes összerakni a felső ösvényen. Lehet kite-olni, lehet messziről piszkálni, de ha egyszer megindul a hatalmas bárdjával, akkor Teemo legyen a talpán, aki képes elmenekülni előle. Earlyben és late game-ben is van benne potenciál, azonban a CC-re nagyon érzékeny.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik hőst bannolnád a LoL-ból, ha megtehetnéd?

  • 57 %
  • 9 %
  • 12 %
  • 7 %
  • 15 %