Elszabadultak a botok a PUBG harcmezőin

Elszabadultak a botok a PUBG harcmezőin

A játék konzol platformjain a gép játékosai komoly túlerőben lehetnek, akár 1 valódi játékossal is elindul egy mérkőzés.

A 7.1-es frissítéssel a PUBG Corp. behozott egy olyan újítást a konzolokra, hogy a mérkőzéseket bot játékosokkal egészítik ki, később pedig ezt a fejlesztést szeretnék PC-re is átültetni. Elsődleges indoknak a kezdő játékosok sikerélményét emelték ki, miszerint valódi játékosokkal szemben a kezdők sokszor halnak meg kill, de még kiosztott sebzés nélkül is, viszont nem elképzelhetetlen, hogy a stabilan csökkenő játékosszám is közrejátszik.

A játékosok visszajelzései szerint azonban a botok sokszor csak rontanak a helyzeten, túlságosan megváltoztatják a játék menetét. A fejlesztők úgy kalibrálták be őket, hogy könnyebb legyen elbánni velük, mint egy valódi játékossal, viszont ahhoz hasonlóan viselkedjenek. Egy nemrég közzétett Reddit bejegyzés szerint viszont egészen extrém méreteket is tud ölteni a botok száma, 1 játékos mellé 99 botot tett be a rendszer.

It finally happened from r/PUBATTLEGROUNDS

A pubglookup nevű oldalon bárki megnézheti, hogy pontosan hány bot is volt a mérkőzésein, ez a poszt is ezen oldal mérése alapján készült el. A fejlesztők kiemelték, hogy várják a játékosok visszajelzéseit az új botokkal kapcsolatban, ezek alapján pedig még lesz mit finomítaniuk a rendszeren.

Frissítés

Az eredeti posztot közben törölték, de itt van egy másik kép, aminek a posztolója arról ír, hogy ez volt az eddigi legfurább mérkőzése, majd kiderült, hogy 98 bot volt a játékban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!