A koronavírus ellenére is megérkezik idén az új prémium Call of Duty

A koronavírus ellenére is megérkezik idén az új prémium Call of Duty

Miután a járvány fenekestül felborította a hagyományos életet, több játékfejlesztő cég is otthonról kénytelen dolgozni. A Call of Duty esetében viszont tartják a menetrendet.

Mint sok más videójáték fejlesztő, az Activision Blizzard is egy ideje már hazaköltöztette a dolgozóit, a munka pedig otthonról folyik tovább. Viszont ez nem akadályozza meg őket abban, hogy a következő rész elkészüljön. Sőt, maga a cég erősítette meg, hogy az új "prémium Call of Duty" még ebben az esztendőben eljut a játékosokhoz.

Az Activision Blizzard vezérigazgató-helyettese, Daniel Alegre tovább beszámolt még a befektetőknek a 2020-as terveikről is. Az életben és a munkakörülményekben beállt változások dacára elmondta, hogy az új Call of Duty fejlesztés alatt áll, és minden adott, hogy az év későbbi szakaszában a boltok polcaira kerüljön. Talán nem meglepetés, de a beszéde közben két tovább IP-ről is szó esett, melyeket már javában készítenek. Ez pedig azt jelenti, hogy ezeknek nem lesz köze a CoD szériához. Sokan egyébként is azt várják már tőlük, hogy valami újdonsággal álljanak elő, így ez mindenképpen nagyfokú reménykedésre ad most okot. Bár egyesek szerint ez valószínűleg egy Crash Bandicoot vagy Spyro alkotás lesz csupán, de maga a cég ezt nem erősítette meg.

Nem csoda egyébként, hogy a CoD-ot nem akarják elhalasztani, hiszen elképesztő népszerűségnek örvend jelenleg a széria. A Modern Warfare 2019 legtöbb eladását produkáló játéka lett, ráadásul a Battle Royale móddal megtoldva további rajongótábort nyertek maguknak. Nem olyan rég a Warzone átlépte a 60 milliós játékosbázist. Az elmúlt éveket alapul véve egyébként nagy esély van az új CoD október közepére datált megjelenésére, de akár egy november is benne van a pakliban. Korábbi szivárgások azt feltételezik, hogy ez akár egy Black Ops széria reboot is lehet, ugyanúgy az MW motorját használná, és megkapná a 32v32 Ground War fejlesztett változatát is. Más hírek alapján pedig még Vietnámra lehetne számítani, de egyelőre ezek csak találgatások. A jó hír viszont az, hogy már 2020-ban új Call of Duty játékkal csapathatjuk majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te beszerzed az új CoD-ot?

  • 0 %
  • 67 %
  • 33 %