Új harcosok, pályák, és kivégzések jönnek az MK11 Aftermath DLC-vel!

Új harcosok, pályák, és kivégzések jönnek az MK11 Aftermath DLC-vel!

A május 6-án kiadott teaser videó alapján minden információt megosztottak a készítők, hogy mi vár a Mortal Kombat rajongókra május 26-án.

Először forduló elő, hogy egy Mortal Kombathoz sztori DLC érkezik, ráadásul a NetherRealm ezt nem is kispályásként hozza el a játékosoknak. Legalább olyan színvonalas lesz, mint az MK9 óta minden játékukban előforduló történetmesélés. A nagyjából 3 perces videóban most egy kis bepillantást nyerhettek, hogy mi is vár rátok:

Egy kvartett egy koporsóval igyekszik eljutni a Soul Chamber nevezetű helyre (ez a pálya szintén egy régi ismerős), de a Sheeva, Fujin, Nightwolf és Shang Tsung négyest egy csapat Tarkatan harcos, élükön Barakával és Erron Blackel megállítja és kérdőre vonja. A kisebb összetűzésben meghal Baraka egyik embere - bezuhan a savval teli gödörbe, ami egyben utalás a Dead Pool pályára -, ami után a harc elkerülhetetlenné válik. A teljes Aftermath trailer pedig bemutatja azt is, hogy visszatér Fujin, valamint Sheeva a harcosok közé, és egy néhány másodpercre megpillanthatjuk a Robotzsarut is:

A bunyók közepette kiderül, hogy a sztori szerint Shang Tsung végig tanulmányozta Krónikát, így azt kéri Raidentől és Liu Kangtől, hogy küldjék őt vissza, hogy ellophassa az idő úrnőjének a koronáját, enélkül ugyanis nem lehet újraírni biztonságosan a történelmet. Végül, ha kétkedve is, de eleget tesznek a kérésének, és a kalandos akció kezdetét veszi. A frissítéssel együtt tehát jön 3 karakter, új pályák, skinek és kivégzések (pálya kivégzések egyaránt), melyek között a friendship is visszatér. A DLC május 26-án válik elérhetővé minden platformon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!