EU Masters elődöntőért játszik ma bluerzor és csapata

EU Masters elődöntőért játszik ma bluerzor és csapata

Már "csak" három párharcot kell megnyernie bluerzornak, hogy ő legyen az EU Masters első magyar bajnoka.

Nagyot hajrázott a GamersOrigin, hogy megszerezze a továbbjutást érő helyezést az "A" csoportban, ami össze is jött a francia bajnoknak. Voltak kisebb kilengések a meccseken, de összességében megérdemelten jutottak tovább a negyeddöntőkbe. Bluerzor statisztikái fantasztikusak az eddig 6 lejátszott Bo1 után, azonban az egyenes kieséses szakaszban tiszta lappal indul mindenki.

A rájátszásban tényleg minden megtörténhet, elég csak megnézni a felső ág eredményeit. A bajnoki címre is esélyes mousesports sima 0-2-vel kiesett az AGO ROGUE ellen, az LDLC OL hasonlóan könnyedén zavarta le a BT Excel elleni Bo3-at. A papíron legerősebb csapatok közül már csak a FNC Rising és a GamersOrigin van versenyben, utóbbiban bluerzor eddig ellenállhatatlanul játszik. A legjobb magyar dzsungeles elmondása szerint kifejezetten szeret többmeccses küzdelmekbe bonyolódni, mivel ilyen körülmények között kiszámíthatóbb pickekre lehet számítani, ami neki kedvez. 

A K1CK Neosurf elleni összecsapás 19:00-tól kezdődik a mai nap, menjen ma is a #TEAMZOR spam a hivatalos közvetítés chatjén. Ha sikerrel veszi az első akadályt a GO a rájátszásban, akkor máris az elődöntőben találhatják magukat bluerzorék. Ennyire nem szabad még előreszaladni, először a lengyeleken kell átverekedniük magukat. Nem szabad lebecsülni az ellenfelüket, de papíron osztálykülönbség van a két ötös között az LFL bajnokának javára. 

Minden biztatásra szüksége van bluerzornak és a GO-nak, csatlakozz a rajongók tömegeihez és szurkold ki a legmagasabban rangsorolt magyar idézőnek a győzelmeket!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted mi lesz a mai Bo3 eredménye?

  • 36 %
  • 64 %
  • 0 %