Négy klassz retro mez érkezhet a FIFA20-ban egy leak szerint

Négy klassz retro mez érkezhet a FIFA20-ban egy leak szerint

Nem is néznek ki rosszul, így aki új szerelésben gondolkoznak, az most várhatja őket, remélhetőleg be is kerülnek a játékba.

Az EA SPORTS az utóbbi időben azért ismert volt arról, hogy az Ultimate Team előző éveiben látott mezeket újra kiadja, és ezeket általában az online katalógusban lehet megvásárolni. Egyelőre a klasszikus szerelések következő kollekcióját még nem fedték fel hivatalosan, így nem is lehet megmondani pontosan, hogy mire lehet számítani, de adahalászok egy csoportja igyekezett további információkat kideríteni, és úgy tűnik sikerrel jártak. Ezeket az infókat azért nem árt fenntartással kezelni. Azt azonban néhány szemfüles kiderítette, hogy léteznek régi-új mezek a Chelsea, a Manchester City, a Liverpool és a Paris Saint Germain számára.

Ezt az érdekességet maga a FUT Watch fedezte fel és tette közzé Twitteren. Szerenécsre voltak olyan rendesek és nem csak szavakban osztották meg eme örömhírt, hanem mind a négy különböző képet is csatoltak hozzá az idővonalukra. A képeket az alábbi galériában tekinthetitek meg, és minden bizonnyal kedvelt választás lesz az egyes klubok rajongói számára, de mások csapatának is kiváló megjelenést eredményezhetnek.

Bár a Liverpool rajongók valószínűleg már tűkön ülve várják az új szponzor által fejlesztett mezt, alighanem mosolyt csal az arcukra a fentebb látott, az 1989/90-es szezonra hajazó felső, amely még a Kenny Dalglish vezetésével megnyert a bajnokság emlékeit is magában hordozza. Az Anfieldtől távolabb, a Manchester City rajongói is örömmel láthatják kiszivárogtatott szereléseket, különösen a brother felirat melengetheti meg a szíveket. Ezen felül a másik kettő is abszolút megér egy misét, és bármelyik is kerül be a játékba, nagyszerű érzést kelt majd bennük kifutni a játékosokkal a virtuális gyepre.

A készleteknek egyelőre nincs kiadási dátuma, mivel még hivatalosan sem erősítették meg a létezésüket, de amint ez megváltozik, természetesen arról is beszámolunk nektek.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Neked melyik jön be a legjobban?

  • 11 %
  • 0 %
  • 11 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 78 %