T1 Cuzz bemutatta a valaha volt egyik legnagyobb LoL-os playt

T1 Cuzz bemutatta a valaha volt egyik legnagyobb LoL-os playt

Az LCK bajnoka Solo Queue-ban is képes nagyot alkotni.

Faker és csapata ismét megmutatta, hogy egy "átlagos" alapszakasz után is képesek térdre kényszeríteni egész Dél-Koreát. A Gen.G, a DragonX és a T1 holtversenyben végzett a tabella élén, a rájátszásban mégis a Gen.G várta a legkényelmesebb helyzetből a mérkőzéseket. Hiába azonban a lélektani fölény, a T1 egyszerűen esélyt sem adott Ruleréknek, magabiztos 3-0-val zárták az LCK 2020-as tavaszi szezonját. Ebben óriási érdeme volt az új junglernek, Cuzznak, aki 2019 őszén érkezett a csapathoz a DragonX-től

A 20 éves koreai idéző már az alapszakaszban is megvillantotta a karmait, de az egyenes kieséses szakaszban tette oda magát igazán. Hét összecsapást vívott meg az Idézők Szurdokában, ami alatt sikerült összehoznia egy 16,75-ös KDA-t, amihez 6,11 CS/M és 67,7%-os KPAR is társult. Bődületes számok ezek, messze ő volt a legjobb dzsungeles a playoffban. A legutóbbi streamjében azonban nem jött össze neki, hogy győzelemre vezesse társait, azonban a végjátékban összehozta saját Nexusa alatt a valaha volt talán legizgalmasabb LoL-os akciót.

 

Az ellenfél öt emberrel pusholt a győzelemért, azonban úgy döntöttek, hogy mielőtt bedöntik Cuzzék Nexusát, elkapják a T1 profiját és ace-szel fejezik be az összecsapást. Hiába a terv, Sett nem adta könnyen magát. Először elsült a Haymaker, ami megvédte a kritikus sebzéstől, majd eldurrant egy Stopwatch, ami további értékes másodperceket nyert a jungler számára. Ekkor már úgy tűnt, hogy itt a vége és Sett elhalálozik, de Cuzz előhúzta a StarCraft playerekre jellemző őrületes szem-kéz kombinációt, amivel brutális APM-et repesztett. Megvette a Zhonyát, amit el is lőtt, majd eladta a tárgyakat, hogy egy Guardian Angellel tegye fel a pontot az i-re. A Nexus bedőlt, de Cuzz mindent túlélt. Elképesztő pillanatokat élt át a streamer és a nézők sokasága, ilyen mozdulatokért éri meg a legjobbak közvetítéseit nézni.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te le tudnád utánozni Cuzz játékát?

  • 5 %
  • 18 %
  • 53 %
  • 24 %