Asensio FUT csapatában két gold lap is szerepel, de ettől még erős

Asensio FUT csapatában két gold lap is szerepel, de ettől még erős

Miután Marco Asensio megnyerte az E-LaLiga kiírását, a Real Madrid támadója belevágott az Ultimate Teambe is, és összerakott egy érdekes csapatot.

A koronavírus miatt áll a teljes sportélet és ebbe a futball is beletartozik, viszont Európa egyes pontjain már arról szövögetik az álmokat, hogy újraindítják bajnokságokat belátható időn belül. Egyelőre azonban még mindig sok szabadideje van a labdarúgóknak, többek között a királyi gárda 24 éves támadójának, Marco Asensiónak is. Mint kiderült nagyon szeret FIFA-zni, például ő képviselte a Real Madridot a e-LaLiga megmérettetésen, és olyannyira jól debütált versenyen, hogy ő nyerte meg a kiírást. A fináléban a Leganes játékosát, Aitor Ruibált verte meg 4:2-re. Ezzel a kezdeményezéssel egyébként 140 ezer eurót gyűjtöttek adomány céljából, és olyan intézményeknek adományozták, akik harcban állnak a koronavírussal.

Most viszont egy kicsit keményebb ellenfélbe botlott a spanyol, és bár a saját 99-es kártyáját is berakta a kezdőbe, egy játékos 4:1-re elpáholta őt a neten. Ellenfele ráadásul a szokásoknak megfelelően lementette a csapatát és azt ki is pakolta a Redditre. Két aranykártya is található a kezdőben, De Gea és Van Dijkból be lehet szeretni jobb verziót is, de lehet, hogy még nem volt ideje őket is kicserélni a megfelelő lapokra.

A felállása egyébként 5-4-1, és elég sokrétű együttese van, mert szinte minden nagy futballnemzetből választott magának topjátékost. Az ellenfele egyébként Div 1-es játékos, így hát a spanyol sem mondható olyan rossznak, dacára, hogy valószínűleg nem minden idejét tölti a FIFA20-szal. Bár ezt sosem lehet tudni, végülis a profik is csak emberek.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!