Az első extra pontgyűjtő verseny győztesei között ott van az Ajax magyar játékosa is

Az első extra pontgyűjtő verseny győztesei között ott van az Ajax magyar játékosa is

Az első pót pontgyűjtő eseményen Gabinho is elindult az Xbox mezőnyben, majd be is húzta azt, illetve a PS4-es ágon is új győztest avattak silenceiskey90 személyében.

A HUNESZ FIFA Masters első szezonja kicsit kibővült, miután a koronavírus járvány miatt nem lehet offline eseményeket szervezni, ezért online zajlik tovább a küzdelem. Ezzel együtt a döntő időpontja kicsit későbbre került (július 4.), viszont addig 4 tovább pontgyűjtő versenyen vehetnek még részt a játékosok, és így biztosíthatják a helyüket a legjobb 16 között, akiket a ranglista alapján meghívnak majd a fináléra.

Az első megmérettetés május 9-én történt, és mint kiderült a korábbi V4 győztes, illetve azóta az Ajax - 2019. júniusa óta - színeiben versenyző Gabinho is tiszteletét tette. Nem csak elindult, hanem sikerült is megnyernie az Xbox One kiírást, és ezáltal 75 Masters Pontot zsebelt be. Ellenfele az utolsó mérkőzésen macherhenrik18 volt, de már az elődöntőben is egy feltörekvő és remek játékost, az Illés Akadémia Spirit ifjoncát B3rt11-t kellett legyőznie a végső siker eléréséhez. Berti mellett a legjobb négyben AkoHUN végzett még, így a legtöbb Masters Pontot ők vihették haza. Íme az ágrazj:

A PS4-esek köztt szintén komoly csata alakult ki, már csak azért is, mivel a ranglista alapján a legjobb 16-ba kerülésért többen is azonos pontszámmal állnak. Most viszont silenceiskey90 bizonyult a legjobbnak, aki a döntőben gebasz90-et győzte le. Nem kisebb név bújik meg az aranyérem mögött, mint Gogetinho, aki szintén hazánk egyik legjobbja, és nem csak azért mert folyamatosan részt vesz a hazai eseményeken, de nemzetközi tornára is jutott már ki. A top4-be rajtuk kívül domibgf és eS-BaKkAlI119 jutott be, de nekik az jelentette a végállomást, viszont így is szép kis pontszámmal távoztak, bár a harmadik helyért megrendezett meccset utóbbi játékosnak sikerült megnyernie. Az ágrajz alapján így fest:

Ezzel még nem ért véget a versenyek sora, május 23-án folytatódik a küzdelem egy újabb nyílt nevezésű tornával, ezért nem árt a hivatalos weboldalon átnézni a ranglistát, nehogy lemaradjatok az egy millió forintos összdíjazású fináléról július 4-én.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!