Tetszetős lett a Süper Lig TOTSSF kerete, és további 2 ismert játékos is új lapot kapott

Tetszetős lett a Süper Lig TOTSSF kerete, és további 2 ismert játékos is új lapot kapott

A török labdarúgás szerelmesei most örülhetnek, hiszen megérkezett a bajnokság legjobb csapata, és emellett még további 3 játékos lapja is beszerezhető.

Az igazság az, hogy a legnagyobb bajnokságok árnyékában azért van még néhány figyelemere méltó ország, ahol nincsenek olyan kis nevek, és a labdarúgás sem alacsony szintű. Törökország adott már a Európának néhány erősebb együttest, elég csak a Galatasaray, Fenerbache és Besiktas trióra gondolni. Amellett, hogy állandó résztvevői a Bajnokok Ligája és az Európa Liga kiírásnak, a legnagyobb eredményt 2000-ben érték el. Ekkor a Galatasaray megnyerte az akkor még Uefa Kupa néven futó második számú versenysorozatot, majd az UEFA Szuperkupát is elhódították, miután 1:1-es rendes játékidőt követően hosszabbításban 2:1-re legyőzték a Real Madridot.

Talán nem innen kerülnek ki a legnagyobb nevek, viszont volt már néhány nagy labdarúgójuk, Hakan Sükür neve például a nagy futballrajongóknak biztosan ismerősen cseng. Viszont ebben a bajnokságban jó néhány nagyobb, levezetni kívánó név fordult már meg, és ez nem csak a múltra értendő. Jelenleg is itt rúgják a bőrt az alábbi futballisták: Ricardo Quaresma, Papiss Cissé, Gaël Clichy vagy éppen Radamel Falcao.

Az EA Sports pedig úgy döntött, hogy kiadják a török liga legjobbjaiból álló csapatot, amely alapvetően nem is sikerült rosszra. Alapvetően Viscaé lenne a legnagyobb értékkel ellátott lap, viszont Guilherme több ponton is lenyomja. Gyorsabb, jobban lő és fizikálisan is erősebb. Persze passzolásban és labdakezelésben picit gyengébb, de ha idevesszük, hogy a védekező értéke is egy fokkal jobb, akkor a két jobbszélső közül a brazil talán megfontolandóbb, már ha közülük szeretne bárkit is beépíteni valaki a csapatába.

Rajtuk kívül viszont még rakott be néhány játékost az EA Sports a FIFA20-ba, megjött külön ugyanis Clichy, és Falcao is, akiket SBC-ken keresztül lehet begyűjteni:


Mindenesetre, ha rájuk fáj valakinek a foga, akkor a csomagokat már május 11. estéjétől kezdve meg lehet találni a játékban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!