Egyetlen magyar fejlesztő érdeme ez a pörgős, ingyenes multiplayer FPS játék

Egyetlen magyar fejlesztő érdeme ez a pörgős, ingyenes multiplayer FPS játék

A Cyberborn többjátékos lövöldözős cím enyhén hajaz a Cyberpunk stílusára, de itt a rombolható környezet is szerepet játszik majd.

A projektet alapvetően Project Unborn névre keresztelte az a magyar fejlesztő, aki dolgozik rajta. Elmondása szerint még nincs teljesen kész, és valószínűleg az elnevezés még változik a jövőben. A Cyberpunk stílusú lövöldözős First Person Shooter játék már kipróbálható, de egy kis ízelítő videót is megnézhettek róla:

Egyedi karakterek, fegyverek és térképek felhasználásával lehet majd aprítani egymást és a leírás szerint többféle játékmód is a rendelkezésre áll. Mürkl Márió az Unreal Engine 4 felhasználásával hegeszti az új alkotását, és első körben 5 játszható pályával büszkélkedhet már, emellett az alábbi módokat lehet kipróbálni: Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag, Conquest és Rush. A Cyberbornnak van online multiplayer része, de lokális hálózatban is futtatható. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor 5 különböző karakterosztályt is tartalmaz a játék, illetve 4 féle képesség is már benne van az alpha verzióban. Maximum, egyelőre, egy pályán 8 játékos tartózkodhat is puffogtathat egymásra, és van még egy egyedi jellemzője, mivel a környezet - amolyan Battlefieldre hajazva - rombolható.

Innen tudjátok letölteni, ha ki szeretnétek próbálni. A Cyberborn korai hozzáférésű verziója egyelőre ingyenesen beszerezhető.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!