Benézte az EA az új belga SBC-t, és egy fura hiba miatt ki kellett venni a játékból

Benézte az EA az új belga SBC-t, és egy fura hiba miatt ki kellett venni a játékból

Egy újabb probléma lépett fel, ami miatt ideiglenesen ki kellett szedni a belga Pro League SBC-t.

Nem valami nagy hiba okozta ezt a galibát, mindössze annyi történt, hogy észrevették, hogy az Oostende club SBC-nél van egy olyan követelmény, amely már nem elérhető egy ideje a FUT csomagokban. Az EA Sports csak május 11-én élesítette az első osztályú SBC kihívást, ami nagyban hasonlított a mexikói Liga BBVA MX-hez. Nagyjából 24 óra után viszont már deaktiválták, és megosztották Twitteren, hogy tényleg nem lehet teljesíteni a hozzá kiírt követelményeket. Dolgoznak a megoldáson, így a játékosoknak most már nem kell aggódniuk.

Elismerték a hibát, és miután végrehajtják majd a megfelelő módosításokat újra kiadják. Áll a tweetben, és azt is megerősítették, hogy aki már nekiveselkedett az SBC-nek, annak sem kell félnie, hogy félbeszakadt a dolog vagy kártyákat bukott, ugyanis ott lehet majd folytatni mindenkinek, ahol a kivétel előtt abbahagyta. Azok a játékosok, akiknek mégis sikerült teljesíteni az Oostende challenge feltételeit, néhány lapot majd visszakapnak, miután az SBC-t újra kiadják. Itt olyan futballistákra kell gondolni, melyek újra megjelenhetnek a keretben, mint Nicholas Lambert vagy a Club Athletico Paranaense középpályás Fernando Canesín Matos.

Emellett az EA megkezde összeszámolni, és ellenőrizni azokat a játékosokat, akik érintettek ebben az ügyben, és ez előreláthatólag 48 órát vesz igénybe nekik. Ha ezzel megvannak, akkor kiadnak erről egy tájékoztatást, és a fejleményekre valószínűleg május 14-én lehet számítani. Amellett, hogy a belga SBC egyelőre nem elérhető még nem kell csüggedni, hiszen jelenleg több lehetőség is van új lapok beszerzésére, hiszen egy jó adag TOTSSF kártya is kering már az éterben.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!