Befutottak az Astronaut skinek chromái, az új Volibeart nerfelték a teszt szerveren

Befutottak az Astronaut skinek chromái, az új Volibeart nerfelték a teszt szerveren

Újra ecsetet ragadtak a Riot Games grafikusai.

Az Űrhajós családba tartozó új hőskinézetekre még egészen május 28-ig várnia kell azoknak, akik az éles szervereken szeretnék ezeket használni. A többiek már most is kipróbálhatják ezeket az új skineket, azonban ehhez a PBE klienst kell elindítani. A League of Legends hivatalos teszt szerverére már az Astronaut Bardhoz, Gnarhoz és Poppyhoz készített chromák is megérkeztek, sőt a reworkölt Volibear is kapott egy kisebb nerfcsomagot.

Új Volibear - nerf (PBE)

  • Mana visszatöltés 7,5-ről 6,25-re csökkent 5 másodperc alatt
  • Szintenkénti AD 3,25-ről 3-ra csökkent
  • Sky Slpitter (E): A maximalizált sebzés eddig csak szörnyekre hatott, mostantól minden olyan célpont megfelel ennek a kritériumnak, ami nem hős.

Az E-vel nehezebb lesz így farmolni a minionokat és más olyan létformákat, amik nem sorolhatóak a "hősök" kategóriája alá (például Heimer turretek).

Az Űrhajós chromák mindegyikét 290 RP-ért vásárolhatjátok meg, de nem csak azok örülhetnek, akik Bardra, Gnarra vagy Poppyra fenik a fogukat, ugyanis a 2012 őszén megjelent AstroNautilus és Astronaut Teemo is kap néhány új színárnyalatot. Utóbbinak a chromájára egyelőre még várni kell, ugyanis hibásan kerültek fel a textúrák első körben a PBE-re.

Az új chromákat és még több képet az legújabb Astronaut skinekről az alábbi galériában érhettek el!

Nektek hogy tetszenek az új Űrhajós kinézetek chromái?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Neked megvan valamelyik régebbi Astronaut skin?

  • 9 %
  • 4 %
  • 4 %
  • 83 %