1 hőssel maximum 1 meccs: Így szeretne Challengerbe jutni a koreai profi

1 hőssel maximum 1 meccs: Így szeretne Challengerbe jutni a koreai profi

Az LCK játékosa különös fába vágta a fejszéjét.

Dél-Koreában néhány hete befejeződött a 2020-as tavaszi szezon rájátszása, így az LCK játékosai megérdemelt pihenőjüket töltik. A DAMWON Gamingnek az alapszakaszban be kellett érnie az 5. helyezéssel, azonban a rájátszásban kicsit jobban összeszedték magukat és a 4. helyig kapaszkodtak fel.  Ezzel a teljesítménnyel egy az egyben sikerült lemásolniuk a 2019-es Spring Split eredményeiket, ismét 20 000 000 von ütötte a játékosok markát. Az offseasonben nem áll meg az élet, a Solo Queue fergetegében bizonyíthatnak a tavalyi VB negyeddöntősei, köztük ShowMaker is, aki egy különleges kihívással szeretne feljutni a LoL legmagasabb rangjára.

A 19 éves profi játékos elővette az egyik altját, amivel S9-ben Masterig menetelt, hogy S10-ben elérje a Challenger ligát. Ez önmagában nem egy nagy teljesítmény, mivel ilyen magas szinten e-sportoló LoL-osok képesek erre kisujjból. ShowMaker azonban csavart egyet az egészen, ugyanis a jelenleg elérhető 148 hős közül, ha egyet kiválasztott, azzal már nem játszhat többször. 

Egyelőre jó úton halad a DAMWON midese, hogy összehozza ezt a nem mindennapi tettet, ugyanis 70 meccs után impozáns, 69%-os győzelmi arányt tud felmutatni. Az esetek legnagyobb részében midezik a soron következő hőssel, azonban a maximális hatékonyság érdekében Ashe-sel maradt ADC-ként, ahogy Tryndamere-rel és Jaxszel is inkább topon próbálkozott, ahol igazán erősek ezek a karakterek.

Ha már jártasok vagytok a rangsorolt meccseken, akkor bátran próbáljátok ki ezt a kihívást, ami kifejezetten hasznos lehet akár akkor is, ha alacsonyabb ELO-val rendelkeztek. Ennek köszönhetően garantáltan közelebb kerültök ahhoz, hogy megismerjétek a LoL összes bajnokát.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te voltál már Challengerben?

  • 94 %
  • 2 %
  • 4 %