Káprázatosan fest a Ghost of Tsushima a 18 perces játékmenet videón!

A Sucker Punch Productions kiadott egy új, 18 perces játékmenet videót a közelgő nyitott világú, PlayStation 4-re készülő Ghost of Tsushimához. Első kézbő élhetjük át milyen barangolni és harcolni a játékban. Röviden és tömören: káprázatos.

Egy új előzetesben csodálhatják meg a rajongók a szamurájokat felvonultatót Ghost of Tsushima játékot. A Sucker Punch először ezt a címet a 2018-as E3-on fedte fel, és már akkor is sikert arattak a félig lopakodós, félig a szamurájok harcművészetére kihegyezett koncepciójukkal. Azóta már több ízben varázsolták el a játékosokat, és többek között a sztori főhősét, Jin Sakai-t is bemutatták már.

A 18 perces felvétel közben két dolgot érez az ember. Az egyik, hogy miért nem ragadhatja meg a kontrollert, a másik pedig a videó rövidségére utal. A nyílt világú pálya lélegzetelállítóan fest, Tsushima szigete tényleg káprázatos. Egy lóháton pedig szinte mindenhova el lehet jutni rajta. Kicsit a játékot látva egyébként rögtön egy japán Assassin's Creed villanhat be a nézőnek, de talán ez nem is olyan nagy baj, hogy felfedezhetőek hasonlóságok a két cím között. A világa tele van érdekességekkel, segítségül lehet hívni a szelet célunk elérése érdekében, de néhány állat is utat mutathat majd a kaland során. Jin, a főhős most egy kicsit még közelebbről megismerhető, és rögtön látszik, hogy mestere a kardforgatásnak. Képes szemtől szemben, de lesből is halálos csapásokat mérni ellenfeleire. A játék megadja a lehetőséget, hogy két stílus közül választhassunk: becsületes szamurájként szemtől szemben harcolhatunk, vagy amolyan orvgyilkosként az árnyékból is likvidálhatjuk az ellenfeleinket, mintha egy szellem lennénk.

A Ghost of Tsushima július 17-én jelenik meg, egyelőre csak PS4-re.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!