700 halállal is lehet nyerni: Egy

700 halállal is lehet nyerni: Egy "Disco Nunu" összehozta a lehetetlent

Nem mindennapi események zajlottak le egy Flex mérkőzésen.

Mindenkinek lehet rossz napja, amikor hiába próbálkozik, egyszerűen semmi sem jön össze. League of Legendsben ez viszonylag elég gyakran elő is fordul, de arra nincs mentség, ha valaki 700 (!) alkalommal is megöleti magát. 2020. március 19-én történt meg az alábbi eset, amikor a vörös csapat úgy tudott nyerni 151 perc után, hogy a Silver 1-ben tanyázó társuk 0/700/0-ban zárta az összecsapást.

Egyelőre nem tisztázott, hogyan lehetséges 151 perc alatt ennyiszer meghalni és újjáéledni, de a LeagueofGraphs adatbázisa alapján működött a dolog. A gyilkosságok jeletős hányadát Ahri gyűjtötte be, aki nem mellesleg full AD-ra buildelt. A túloldalon is volt meglepetés bőven, Garen úgy döntött, hogy kipróbálja milyen érzés AP-val játszani, de szerencséjére a többiek tették a dolgukat, így nyerni tudott a vörös csapat. 

Mi is az a Disco Nunu?

Lehet az újabbaknak nem mond sokat ez a fogalom, de a LoL hőskorában néhányan kifejezetten szerették Nununak ezt a változatát. Az alábbiak kellettek a tökéletes összeállításhoz.

  1. Egy Nunu pick
  2. Clarity/Clairvoyance idézői képességek
  3. Red trinket és cipő
  4. Befutás az ösvény közepére
  5. Clairvoyance elsütése a hős alá, majd a Red trinket elnyomása
  6. Tánc, tánc és tánc

Valószínű a trollkodást PornstarZilean találta fel még évekkel ezelőtt, azóta megváltoztak az idézői képességek, de a tánc és a feedelés továbbra sem akar kimenni a divatból. 

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te feedeltél már szándékosan?

  • 3 %
  • 1 %
  • 14 %
  • 82 %