Újabb pofont kapott az event pass: Szó nélkül drágított a Riot Games

Újabb pofont kapott az event pass: Szó nélkül drágított a Riot Games

Valószínű nem sok idéző kapta fel a vizet, de a gyűjtők számára fontos változások történtek.

A Pulsefire esemény minden jóval befutott a tegnapi nap, ami azt jelenti, hogy megkezdődhet a tokenek gyűjtése. Legyen szó URF-ról, vagy más játékmódról, sokak számára ilyenkor nem is igazán az eredmény számít, hanem az, hogy minél több zsetonnal látogassanak el a Pulzustűz boltba.

Ebben az átmenetileg elérhető shopban lehet elkölteni a limitált fizetőeszközöket, azonban a Riot Games nem szólt arról, hogy megváltoztatták két termék árát. A Mystery Emote-okat 40 token helyett 60 tokenért lehet megvásárolni, ami azért furcsa, mivel a hivatalos leírásban még a Pulsefire event indulása után is 40 token szerepelt. Valószínűleg csak átmásolták az árakat a Galaxies listáról, így nem vették figyelembe, hogy azóta történt egy emelés. Az emote-ok nem a legfontosabb bevételi forrásai a Riotnak, de sokan szeretik ezeket a hangultatot kifejező animációkat használni, sőt egyesek odáig vetemednek, hogy szeretnék mindent megszerezni. Nekik ez a módosítást plusz kiadást jelent, amire sokak szerint egyáltalán nem volt szükség.

A másik oldalt is meg kell említeni, ugyanis egy árcsökkenés is történt a Pulzustűz boltban. A Random Little Legend Eggek árát 400 tokenről 300 tokenre szállították le, ami egy teljesen logikus döntés. A TFT kanyarban sincs a klasszikus LoL-hoz képest, ezért az ebből származó bevételek sem olyan mértékűek, ahogy azt eltervezték. Az olcsóbb tojások talán rávehetik azokat is a vásárlásra, akik eddig egyáltalán nem is gondolkodtak el azon, hogy véletlenszerű pici legendákra kéne költeni a tokeneket.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te vettél már Random Little Legend Egget?

  • 71 %
  • 17 %
  • 2 %
  • 10 %