Összejött a koreai profinak a kihívás: 1 hős, 1 meccs és megvan a Challenger rang

Összejött a koreai profinak a kihívás: 1 hős, 1 meccs és megvan a Challenger rang

Az LCK játékosa elfogadta és teljesítette a különleges kihívást.

Félelmetes győzelmi arányt sikerült összehoznia ShowMakernek, a DAMWON Gaming középső ösvényes idézőjének. A koreai topligában profiskodó 19 éves srác belement egy teljesen őrült kihívásba, aminek a lényege, hogy úgy éri el a Challenger rangot, hogy minden hőssel legfeljebb egyetlen mérkőzést vív meg. A nem mindennapi tetthez végül 86 mérkőzésre volt szüksége a ShowMakernek, a 69%-os győzelmi arány önmagáért beszél. 

Az LCK tavaszi szezonját a negyedik helyen zárta a DAMWON, azonban április 20-a óta nem vívott éles meccset a csapat. ShowMaker ezért elveszett a Solo Queue mérkőzések világában és megcsillogtatta tudását. Az összes ösvényen, minden szerepben kiválóan ismeri a LoL kívül-belül, amire nagy szükséges is volt, mivel rengetegszer kellett elhagynia a mid lane-t, hogy az adott hőssel hasznos tagja legyen csapattársai számára a kihívás során. Ami tovább emeli a teljesítmény értékét, hogy mindez a koreai szerveren történt meg, ami legendásan híres arról, hogy milyen játékerőt képviselnek a high ELO playerek.

Izgatottan várhatja minden LoL-os, hogy mivel készül legközelebb ShowMaker, esetleg lesz-e még rajta kívül más profi, aki belevág az 1 hős, 1 meccs -> Challenger kihívásba. Bőven 60% feletti győzelmi arányra van szükség ahhoz, hogy végül összejöjjön a legmagasabb kompetitív szint, de egy tapasztalt profinak ez nem kéne, hogy problémát okozzon.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted te meddig jutnál, ha 1 hőssel maximum 1 meccset játszhatnál?

  • 31 %
  • 51 %
  • 12 %
  • 6 %