Hirdetés

Május 23-án újabb pontszerző verseny az egymilliós díjazású döntőbe jutásért

A Magyar E-sport Szövetség még négy további pontszerző versenyt hirdetett meg, és a játékosok mindkét konzolon jelenkezhetnek a Tier 3-as tornákra.

Hirdetés

December utolsó hetén indult útjára a HUNESZ FIFA Masters, és azóta számtalan versenyen mérettethették meg magukat a játékosok. A több szintű tornákon különböző nyereményeket vihettek haza, illetve minden egyes alkalommal pontokat lehetett szerezni. A cél az volt, hogy mindkét konzolon kiderüljön ki a legjobb 16 játékos, akik bejuthatnak az egymillió forintos összdíjazású fináléra. A koronavírus miatt az offline döntő rendezvénye elmarad, valamint az időpontját is módosították, méghozzá július 4-re. Ez pedig lehetőséget adott további pontszerző selejtezők beiktatására.

A második ilyet május 23-án, szombaton rendezik. A Tier 3-mas versenyen két platformon zajlik majd, lehet jelentkezni PS4-en és Xboxon is.

JELENTKEZEK A PS4 VERSENYRE

JELENTKEZEK AZ XBOX ONE VERSENYRE

Itt most csak és kizárólag Masters Pontokért megy a küzdelem. Az összesített ranglistát az alábbi, hivatalos weboldalon tudjátok megtekinteni. Emmellett nem árt tudni, hogy Ultimate Team módban összerakott csapatokkal lehet csak leadni a nevezést, szóval a legfontosabb szabályok a következők:

  • FUT játékmód
  • 86 OVRL rating
  • 3 ICON

A meccsek május 23-án 15 órától indulnak, a végén pedig a legjobb 16 kap MP-t. Az első 75, a második 50, míg a harmadik 25-öt, de mindkét platform esetében a legjobb 16 játékost jutalmazzák pontokkal.

A további selejtezők időpontjai:

  • Június 6.
  • Június 20.

Te ott leszel a versenyen?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?